Bakan Fatih Dönmez Mihalgazililerle buluştu - Eskişehir Haber

Eskişehir Politika

Bakan Fatih Dönmez Mihalgazililerle buluştu

Bakan Fatih Dönmez Mihalgazililerle buluştu
Yayınlama: 6 Mayıs 2023 Cumartesi
A+
A-

AK Parti Mihalgazi ilçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Mitingde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dömez Sevgi seliyle karşılaştı.

AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Milletvekili Adayı Pınar Turhanoğlu Gücüyener ve beraberindeki heyetle ilçeye gelen Bakan Fatih Dönmez’i Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş, ilçe başkanı Ali Akkar ve Mihalgazi halkı karşıladı. Belediye binası önünde kısa bir selamlama konuşması yapan belediye başkanı Zeynep Güneş’in ardından halka seslenen Bakan Dönmez Mihalgazi’ye Ak Parti döneminde yapılanlara değindi.

Öğle namazının ardından esnafı gezen ve onların dertlerini isteklerini dinleyen bakan Dönmez daha sonra miting alanında halkla buluşmak üzere Alpagut mahallesine geçti.

Alpagut mahallesinde kalabalık bir topluluğa karşı hitap eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez “Mihalgazi’ye hizmetlerimiz saymakla bitmez.

Mihalgazi iktidar partimizin nimetlerinden faydalanmasını bilmiştir. Yaptığımız ve yapacak olduğumuz hizmetlerimizi görüyorsunuz.

• Cumhurbaşkanımızı ilçemize davet ettiniz sizi kırmadı geldi.

• Yol dediniz yolu başlattık. Mihalgazi yolunu bizden başkası bitiremez.

• Doğalgaz dediniz yaptık.

• Eskişehir de TOKİ marifetiyle yapılan 2. Millet Bahçesi istediniz başlattık. Türkiye’de taşra ilçelerinde tek Millet Bahçesi Mihalgazi ilçemize yapılıyor.

• İlçemiz TOKİ evleri bir ay sonra başlatılacaktır, zemin etütleri bitmiştir

Alpagut’a ise doğalgazın sözünü veriyoruz. Daha önce de Alpagut göletinin sözünü vermiştik şimdi sizlerin gözü önünde hayata geçiyor. Biz söz verdik mi yaparız.” dedi.

“Enerjinin Babası, Alpagut’a Hoşgeldiniz” pankartlarıyla ve İlçe halkının yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Bakan Fatih Dönmez ziyaretten duyduğu memnuniyeti  dile getirdi.

Ziyarette ilçe halkı ve partililer bakana oldukça fazla ilgi gösterirken Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG ile de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.

'

Gönderen: alfa_turk



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024