AK Parti’den İzmir’de gövde gösterisi! - Eskişehir Haber

Eskişehir Politika

AK Parti’den İzmir’de gövde gösterisi!

AK Parti’den İzmir’de gövde gösterisi!
Yayınlama: 29 Nisan 2023 Cumartesi
A+
A-

AK Parti seçim çalışmaları kapsamında İzmir Gündoğdu Meydanı'nda miting düzenledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı mitinge vatandaşlar ilgi gösterdi.  Gündoğdu Meydanı'ndaki miting alanı hınca hınç doldu.

umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen İzmir mitinginde konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: 

- Öğleden sonra TEKNOFEST'te gençlerimizle buluştuk. Yeşilköy'de 360 bin kişiyle birlikteydik. Gençlik kiminle, nerede, nasıl yürüyeceğini çok iyi biliyor.

- Terör örgütlerinin uzantılarıyla Parlamento'da Bay Bay Kemal gibi görüşmeler yapmadık. Kandil'in parlamentodaki temsilcileriyle, parlamentoda içinde kapalı kapılar ardında Bay Bay Kemal acaba ne görüştü, şunu bir açıklasana. İzmir'e böyle bir adam yakışıyor mu? 14 Mayıs Bay Bay Kemal'i uğurlama seçimidir. Bunu yapmaya hazır mıyız? Bu katılımı görünce anladım ki İzmir kararını vermiş.

- Konuşuyor, diyor ki 'İzmir daha iyisine layık'. Doğru. Peki İzmir'in büyükşehir belediyesi sende, her yağmurda İzmir ne hale geliyor? İzmir'e AK Parti'nin getirdikleri ortadayken böyle nankörlük olur mu? Menderes Havalimanı'nı İzmir'e kim yaptı? İzmir'e bu yakışırdı. Stadyumları yaptık mı? Daha iyisine layık diyorsun ya... Ne varsa yaptık, yapacağız. Biz ne gerekiyorsa yaptık Bay Bay Kemal. Sen İzmir'i çöpten çukurdan kurtaramadın.

- TCG Anadolu, Alsancak Limanı'na geliyor. Gezmeyi ihmal etmeyin. Son haftayı buraya ayırdık. Dedik ki finali burada yapalım.

KILIÇDAROĞLU'NUN "300 MİLAYR DOLAR" AÇIKLAMASI

- Bay Bay Kemal, artık bıktık senin şu yalanlarından. Bulduysan al getir parayı. Sen getirdin de biz 'niye getirdin' mi dedik. Eğer Merkez Bankası'na vereceksen ver. Nereye istersen oraya ver ama yalan söyleme. Çünkü bunlar esrar eroin kaçakçısı, onlardan aldıkları parayı buraya getirecekmiş. Hayatı yalan.

"BU MİLLETTEN LGBT'Cİ ÇIKMAZ"

- Bu milletin aile kurumu sağlamdır sağlam. Bu milletten LGBT'ci çıkmaz. Biz aile kurumumuzu lekeletmeyiz. Dimdik, adam gibi adam, bizim ailelerimiz böyle.

Kendilerinin kumar masası dedikleri masa rulet masası çıktı.. Fırıl fırıl dönüyor.


'

Gönderen: alfa_turk



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024