AK Parti Eskişehir iftarda buluştu - Eskişehir Haber

Eskişehir Politika

AK Parti Eskişehir iftarda buluştu

AK Parti Eskişehir iftarda buluştu
Yayınlama: 1 Mayıs 2022 Pazar
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında AK Parti Eskişehir teşkilatı ve Cumhur İttifakı partilerinin temsilcileri bir araya geldi. 

AK Parti'den 81 ilde iftar programı: 10 bin kişi tek sofrada buluştu
 
AK Parti teşkilatları bugün 81 ilde iftar programı düzenledi. İstanbul İl Başkanlığı'nın programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Düzenlenen iftar programına AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Nabi Avcı, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, BBP MKYK üyeleri Ahmet Namık Akdoğan ve Ahmet Ulupınar, BBP İl Başkanı Salim Acabay ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Eskişehir Prof.Dr. Milletvekili Avcı, yaptığı konuşmada, iftarda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programa katılanların Ramazan Bayramı'nı tebrik etti. Nabi Avcı, "Allah tuttuğunuz oruçları kabul buyursun. Sağlık içinde, afiyet ve huzur içinde böyle nice ramazan sofralarını paylaşalım inşallah. İnşallah Eskişehir'de de, diğer vilayetlerimizde de dualarımızla Allah milletimize, devletimize zeval vermesin" dedi.

MHP Eskişehir Milletvekili Sazak da Cumhur İttifakı'nın bir araya geldiğini belirterek, bu birliğin daim olmasını diledi.

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan da konuşmasında AK Parti'nin Eskişehir'e büyük hizmetler yaptığını belirterek, "Özellikle ramazanda tüm ilçelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ana kademelerimiz, mahalle başkanlarımız, sandık başkanlarımız, durmadan, yorulmadan aynı inançla ve kararlılıkla çalıştı. Hep birlikte bir olacağız, iri olacağız öncelikle Eskişehir sonra Türkiye olmak suretiyle 2023 hedeflerine inşallah ulaşacağız" diye konuştu.

İftar programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'daki AK Parti Teşkilatı iftarında yaptığı konuşma da canlı bağlantı ile salonda dinlendi ve izlendi.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024