İki tweet arasındaki 7 fark! - Eskişehir Haber

Eskişehir Politika

İki tweet arasındaki 7 fark!

İki tweet arasındaki 7 fark!
Yayınlama: 27 Nisan 2022 Çarşamba
A+
A-

AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'nün 22 saat arayla attığı iki tweet arasındaki farklara dikkat çekti...

medyamidas.com - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, URAYSİM projesi hakkında açtığı davada yürütmeyti durdurma kararı aldırdığını duyurdu.

Öte yandan CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'den de bu konuda, "İdare Mahkemesi, "kamu yararı bulunmadığı" gerekçesiyle Uraysim Projesi için "yürütmeyi durdurma kararı" verdi. Projenin yerinin doğru olmadığı tescillenmiş oldu" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

 

Hasan Burgaz iki tweet arasındaki farklara dikkat çekti!

AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz'dan ise Jale Nur Süllü'nün tweetleri ile ilgili dikkat çekici bir paylaşım geldi...

CHP Milletvekili Jale Nur Süllü'nün  daha önce Gezi davası kararı ile ilgili attığı tweet'i ve 22 saat sonrasında Eskişehir Büyükşehir'in URAYSİM projesi ile ilgili attığı tweet'i paylaşan Hasan Burgaz, "İki twit arası 22 saat..! İlkinde beklenti dışı karar, diğeri ise beklenti içerisinde çıkan karar… Duruma göre jet hızıyla söylemler değişebiliyor…" dedi.

 

Gezi davası kararında yargıyı eleştirdi...

Jale Nur Süllü, Gezi davası ile ilgili tweet'inde "Gezi Davası kararı, nefret ve korkunun dışa vurumudur. Anayasaya, Adalete, Toplumsal Muhalefete,Yaşam Özgürlüklerine, Aydınlara, Çevreye, Doğaya, karşıdır. Bu siyasi kararın sahipleri sandıkta hesabını verecek" demiş ve yargının siyasi karar verdiğini savunmuştu.

URAYSİM'e Büyükşehir'in açtığı davada yargıyı kutladı

Jale Nur Süllü, o tweet'in 22 saat sonrasınd attığı tweet'te ise "İdare Mahkemesi, "kamu yararı bulunmadığı" gerekçesiyle Uraysim Projesi için "yürütmeyi durdurma kararı" verdi. Projenin yerinin doğru olmadığı tescillenmiş oldu" diyerek yargının kararını kutladı.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024