Bakalım Altından NE ÇIKACAK? doğruysa büyük skandal... Emre Genç’in imzası var - Eskişehir Haber

Eskişehir Politika

Bakalım Altından NE ÇIKACAK? doğruysa büyük skandal... Emre Genç’in imzası var

Bakalım Altından NE ÇIKACAK? doğruysa büyük skandal... Emre Genç’in imzası var
Yayınlama: 19 Şubat 2021 Cuma
A+
A-

Eskişehir de kurulduğu günden bu yana pek çok çarpıcı konuyu Eskişehirlilere duyurum Medya Midas yine ses getirecek bir detayı okurlarıyla paylaştı. DP İl Başkanı Hüseyin Özcan'ın sosyal medya paylaşımındaki detay.. Yeni bir skandalın daha konuşulacağına mı işaret ediyor..

Bu iddia doğruysa büyük skandal... Emre Genç'in imzası var

Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan gündeme bomba gibi düşen bir paylaşımda bulundu... Bu iddia doğruysa büyük skandal... CHP'li avukat Emre Genç'in imzası var...

Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan gündeme bomba gibi düşen bir paylaşımda bulundu. Özcan sosyal medyada yaptığı paylaşımda, üyesi olmadığı halde Odunpazarı Çiftçi Koruma Kurulu'ndan kendisine icra kağıdı geldiğini, icraya veren kurumun avukatının da aynı zamanda CHP'li Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi olan Emre Genç olduğunu söyledi. Hüseyin Özcan, Odunpazarı Çiftçi Koruma Kurulu yetkilileri ile konuştuğunda TC numarası ile kayıtlı olmadığını ortaya çıkardığını, başka bir isimle karıştırıldığını söylendiğini ifade etti. Ancak öte yandan, doğruysa skandal olacak detaylar ve iddialarda da bulundu... 

 İşte Hüseyin Özcan'ın o paylaşımında söyledikleri...

"İcra kağıdı geldi, açınca 1 Nisan şakası zannettim"

"Sabah saatlerinde kapımız çaldı, postacımız elinde bir icra evrakıyla bekliyordu, imzaladık ve aldık. Bu arada düşünmedik değil borcumuz da yok ama komşular da gördü mü acaba mahçup olduk diye de sağa sola bakınmadık değil. Ardından zarfı açtık bir de ne görelim.  "odunpazarı çiftçi koruma kurulu" bizi aidat borcundan dolayı icraya vermiş. 1 Nisan şakası zannettim önce, çünkü o bölgede bırakın tarlayı, hobi bahçemiz bile yok, ama icra kağıdı elimizde."

"İcraya veren kurumun avukatı meclis üyesi de olan Emre Genç"

"Üstelik icraya veren kurumun avukatı daha önce belediyedeki bir takım özel zatlarla mahkemeleştigimizde belediyecilerin avukatı, aynı zamanda meclis üyesi olan avukat Emre Genç. Tabii hemen kavradık durumu, kasıtlı yapılmış adımızı görünce hemen atlamış vatandaş "tamam işte şimdi kıstırdık" demiş ve balıklama dalmış olaya hatta muhtemel ki özel zatları da aramıştır."

"Aradım, 'bizde kayıtlı değilsiniz' dediler, 'O halde neden icraya verdiniz' dedim"

"Ardından Çiftçi Malları Kurumunu aradım, 'Benim borcum varsa ödemek istiyorum' dedim, baktılar 'siz TC numaranızla bizde kayıtlı değilsiniz' dediler. 'O halde neden icraya verdiniz' dedim ve kendimi tanıttım."

"Başka bir isimle karıştırmışlar meğer!"

"Bir afallama, bir panik, 'Başkanı bağlayın' diyorum, yok toplantıda, yok görüşmesi var, ardından başkanı özel telefonundan aradım. Durumu anlattım ancak ben arayana kadar avukatı aradık yok şöyle yanlış olmuş yok, böyle yanlış olmuş teraneleri, başka bir isimle karıştırmışlar meğer!!!."

"Eğer yanlışlık varsa takipte avukatımın adını da neden yazdınız?"

"Eğer yanlışlık varsa ilamsız takipte avukatımın adını da neden yazdınız? TC kimlik numaralarını neden kontrol etmeden atladınız? Bize karşı kininiz nedir? Avukatlık mesleği nedir? Utandınız mı? Ayrıca meclis üyesi olarak bu tür iştirakler de avukatlık yapılabiliyor mu? Yapılıyorsa bile etik olarak doğru mu?"

"Bu arkadaşlara dava açacağız, Baro'ya şikayetimizi yapacağız"

Hüseyin Özcan paylaşımında ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Ayrıca çiftçiyi bu mevsimde icraya vermeye utanmıyor musunuz..  E tabi biz de yarından itibaren manevi olarak yıpranmışlığımızın, tüm gün uğraşmanın karşılığında bu arkadaşlara dava açacağız, Baro'ya gerekli şikayet müracaatlarımızı da yapacağız. Bu belediyeler ne zaman rant kapısı olmaktan çıkacak??? Ayrıca seni milletvekili yapmazlar hiç boşuna uğraşma avukat bey.."

Emre Genç ne diyecek?

Hüseyin Özcan'ın bu büyük ilgi çeken paylaşımı ve iddiaları sonrasında, aynı zamanda CHP'li Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi olan avukat Emre Genç'ten bir açıklama gelecek mi merak konusu... 

 

 Özcan'ın paylaşımı:

Sabah saatlerinde kapımız çaldı,postacımız elinde bir icra evrakıyla bekliyordu, imzaladık ve aldık, bu arada düşünmedik değil borcumuz da yok ama komşularda gördümü acaba mahçup olduk diye de sağa sola bakınmadık değil.
Ardından zarfı açtık birde ne görelim "odunpazarı çiftçi koruma kurulu"bizi aidat borcundan dolayı icraya vermiş.1 Nisan şakası zannettim önce çünkü o bölgede bırakın tarlayı,hobi bahçemiz bile yok,ama icra kağıdı elimizde.
Üstelik icraya veren kurumun avukatı daha önce belediyedeki bir takım özel zatlarla mahkemeleştigimizde belediyecilerin avukatı aynı zamanda meclis üyesi olan avukat Emre Genç.
Tabi hemen kavradık durumu, kasıtlı yapılmış adımızı görünce hemen atlamış vatandaş "tamam işte şimdi kıstırdık"demiş ve balıklama dalmış olaya hatta muhtemel ki özel zatları da aramıştır.
Ardından çiftçi malları kurumunu aradım" benim borcum varsa ödemek istiyorum "dedim baktılar sizin TC numaranızla bizde kayıtlı değilsiniz dediler."O halde neden icraya verdiniz" dedim ve kendimi tanıttım,bir afallama bir panik "Başkanı bağlayın diyorum yok toplantıda ,yok görüşmesi var, ardından başkanı özel telefonundan aradım durumu anlattim ancak ben arayana kadar avukatı aradık yok şöyle yanlış olmuş yok böyle yanlış olmuş teraneleri,başka bir isimle karıştırmışlar meğer!!!.
Eğer yanlışlık varsa ilamsız takipte avukatımın adını da neden yazdınız?
TC kimlik numaralarını neden kontrol etmeden atladınız?
Bize karşı kininiz nedir?
Avukatlık mesleği nedir?
Utandınız mı?
Ayrıca meclis üyesi olarak bu tür iştirakler de avukatlık yapılabiliyor mu?
Yapılıyorsa bile etik olarak doğru mu?
Ayrıca çiftçiyi bu mevsimde icraya vermeye utanmıyormusunuz.
E tabi bizde yarından itibaren manevi olarak yıpranmışlığımızın , tüm gün uğraşmanın karşılığında bu arkadaşlara dava açacağız,baroya gerekli şikayet müracaatlarımızı da yapacağız.
Bu belediyeler ne zaman rant kapısı olmaktan çıkacak???
Ayrıca seni milletvekili yapmazlar hiç boşuna uğraşma avukat bey..

 medyamidas.com

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024