MHP’den Tepki - Eskişehir Haber

Eskişehir Politika

MHP’den Tepki

MHP’den Tepki
Yayınlama: 13 Şubat 2021 Cumartesi
A+
A-

Eskişehir'de daha öncedende uygulanan çifte standartlar nedeniyle yerel seçimler zamanında ciddi tartışma konusunu olan belediyeye ait olan bilboard, reklam panoları ve raketlerle ilgili yeni bir tartışma yaşanıyor. Bu kez tartışmaya neden olan konu belediye reklam panolarında yer alan HDP ilanları.

Bu ilanlara ilk tepki Ak Partiden geldi ve  Ak Parti kendileri için bu alanlarda talep edilmesine karşın yer verilmediğine dikkat çekti. Adalet istiyoruz denildi.

Tepkilerin ikinci adresi ise Milliyetçi Hareket Partisi oldu. Tam parti binasının önüne yerleştirilen bir reklam panosunu gösteren bir fotoğraf karesi ile yapılan yaklaşımda bir provakosyon mu sorusu sorulurken HDp ilanında yer alan Adalet sözüne karşın MHP'de  "Şehit anneleri için adalet, Diyarbakır anneleri için adalet" diyoruz! dedi.

Tapusu rahmetli Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ Bey'e ait olan MHP Odunpazarı İlçe Teşkilatımızı görecek şekilde önüne konuşlandırılan raketlerde HDP Genel Merkezinin "Herkes için eşitlik herkes için adalet" sloganları yer almaktadır.

Bu bilinçli bir eylem midir?
Bilinçli ise yetkili merciiler bu işin hesabını vermek zorundadır!

Bizse "Şehit anneleri için adalet, Diyarbakır anneleri için adalet" diyoruz!

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024