EYT’LİLERE BÜYÜK FIRSAT - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

EYT’LİLERE BÜYÜK FIRSAT

EYT’LİLERE BÜYÜK FIRSAT
Yayınlama: 8 Mayıs 2023 Pazartesi
A+
A-

Türkiye’nin en büyük yatırım ve danışmanlık şirketlerinden biri olan Expert’in Kurucu Ortağı Mustafa Bildircin, EYT’lilere kıdem tazminatlarını toprak yatırımıyla değerlendirmelerini önerdi.

Türkiye’nin dört bir yanındaki nitelikli arazi yatırım fırsatlarını danışanlarına sunan Expert Yatırım ve Danışmanlık, bugünlerde emeklilik sevinci yaşayan EYT’lilere dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Bugünlerde hak kazandıkları kıdem tazminatlarını nasıl değerlendireceğine hala karar veremeyen EYT’lilere arazi yatırımını öneren Expert Yatırım ve Danışmanlık Kurucu Ortağı Mustafa Bildircin, “Expert Yatırım ve Danışmanlık; Balıkesir’in Bandırma ve Gönen ilçelerinde sanayi ve konut imar planındaki arazilere ağırlık vermektedir. Bu bölgeler sahip oldukları konut ve sanayi planları sebebiyle stratejik bir öneme sahip olup yatırımcısına tatmin edici kazanç sağlamaktadır. Ayrıca Expert Yatırım ve Danışmanlık olarak biz yatırımcılarımızın sahip olduğu arazilerin tamamı için yatırım tarihinden itibaren en geç 13. ayında satış garantisi veriyoruz. Ayrıca, uzmanlaştığımız bölgenin satış istatistiğine dayanan yıllık bazda minimum %35’lik kâr marjını da taahhüt ediyoruz. Bunu da ticaret hukukunda uzman avukatımızın düzenlediği ve aykırılık durumunda cezai maddeleri de içeren bir sözleşme ile kalıcı hale getiriyoruz” dedi.

YATIRIM İÇİN BEKLEMEYİN!

Türkiye’deki yüksek enflasyonun ne yazık ki paranın değerini giderek düşürdüğünü belirten Bildircin, “Eskiden emekliler kıdem tazminatlarıyla kendilerine bir ev hatta bir de araba satın alabiliyordu. Ancak ülkenin içinde bulunduğu ekonomik şartlar, enflasyon ve diğer olumsuz koşullar kıdem tazminatıyla ev almak bir yana ikinci el bir otomobili almayı bile güçleştirdi. Dolayısıyla ellerindeki kısıtlı bütçeyi iyi bir yatırım aracına dönüştürmek her EYT’linin en doğal hakkı. Bbu noktada bize başvuran danışanlarımıza en iyi seçenekleri sunmak için çalışıyoruz. Her bütçeye göre uygun arazi yatırımı yapmak mümkün” diye konuştu.

'

Gönderen: alfa_turk



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024