Peyman, kuruyemiş kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçildi - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

Peyman, kuruyemiş kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçildi

Peyman, kuruyemiş kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçildi
Yayınlama: 23 Ocak 2023 Pazartesi
A+
A-

Kuruyemiş sektörünün inovatif markası Peyman, Marketing Türkiye tarafından bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri kapsamında kuruyemiş kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülüne layık görüldü.

Marketing Türkiye tarafından gerçekleştirilen ve pazarlama sektörünün en önemli standartlarından biri kabul edilen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” bu yıl dokuzuncu kez sahiplerini buldu. 19 Ocak 2023’te Hilton İstanbul Bomonti Hotel&Conference Center’da düzenlenen törende, Peyman, kuruyemiş kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu.

“Bu ödül müşterilerimize verdiğimiz değerin göstergesi”

İş dünyasından birçok ismi bir araya getiren gecede, Peyman adına ödülü Peyman Pazarlama Müdürü Gökçe Abacılar aldı. Kazananın halk oylamasıyla belirlendiği ödülü elde etmelerinin kendilerini yeni başarılara ulaşmak için teşvik ettiğini söyleyen Gökçe Abacılar, “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nde kuruyemiş kategorisinin en itibarlı markası seçilmekten dolayı mutluyuz. Bu ödülü, her geçen gün hız kesmeden devam eden büyüme odaklı yatırımlarımızın ve müşterimize verdiğimiz değerin güzel bir geri dönüşü olarak görüyoruz. Peyman olarak, kuruyemiş sektörünü inovasyonla ve ilklerle tanıştırmış bir şirket olmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye bugün, kuruyemiş ve kuru meyve üretiminde dünyanın lider ülkelerinden biri. Biz de ülkemizin bu değerini, yurtiçinde ve global arenalarda tanıtmaktan dolayı çok mutluyuz. Bundan sonraki süreçlerde de enerjiyle çalışmaya ve Peyman’ın gurme lezzetlerini daha çok tüketiciyle buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024