TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI İBRAHİM YUMAKLI ESKİŞEHİR’DE - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI İBRAHİM YUMAKLI ESKİŞEHİR’DE

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI İBRAHİM YUMAKLI ESKİŞEHİR’DE
Yayınlama: 28 Kasım 2022 Pazartesi
A+
A-

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı, Eskişehir’de bir dizi kişi ve kurum ziyaretinde bulundu.

Ziyaret kapsamında ilk olarak 25.11.2022 Cuma günü  Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (TİGEM) bağlı Mahmudiye’de bulunan  Anadolu Tarım İşletmesi’nde birtakım incelemelerde bulunan  Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı ardından Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız ve Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ile görüştü.

Anadolu İşletmesi ve Eskişehir Valiliği  ziyaretlerinde  Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı’ya İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş, Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Kağan Şan, Eskişehir Orman Bölge Müdürü İsmail Çetin eşlik etti.

Eskişehir’in Mahmudiye ilçesinde bulunan Anadolu İşletmesinde Tarım İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Hasan Gezginç’ten işletmenin faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgi alan Yumaklı; safkan arap atı yetiştiriciliğinin yapıldığı işletmede yeni inşa edilen tavlaları yerinde inceledi. Ardından Eskişehir Valiliği’ne geçen Bakan Yardımcısı Yumaklı, Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü ziyaretinin ardından üniversitenin konferans salonunda gerçekleştirilen “Türkiye Yüzyılında Tarım ve Orman Vizyonu” konulu toplantıya katıldı.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024