TEMİZ VE ŞEFFAF YÖNETİM ANLAYIŞIYLA HİZMET EDECEĞİZ. - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

TEMİZ VE ŞEFFAF YÖNETİM ANLAYIŞIYLA HİZMET EDECEĞİZ.

TEMİZ VE ŞEFFAF YÖNETİM ANLAYIŞIYLA HİZMET EDECEĞİZ.
Yayınlama: 25 Kasım 2022 Cuma
A+
A-

YENİ SENDİKA (Yenilikçi sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları) Eskişehir İl Temsilcisi Abdulbaki Tekin’in ev sahipliğinde bir otelde yönetim kurulum üyelerin, ilçe temsilcilerinin, iş yeri temsilcilerinin de  hazır bulunduğu   YENİ SENDİKA Genel Başkanı Sayın Metin Memiş’in, Genel Başkan Vekili Dr. Fatih Seyran’ın Genel Başkan Yardımcılarımız Recep Temel ve Ayşen Pıravadı’nın yanı sıra  Afyonkarahisar İl Temsilcimiz Osman Aktaş ve yönetimi de katıldığı il divanı toplantısı yapıldı. 

Tekin burada yaptığı açıklamada, Tüm sağlık çalışanlarını ayırt etmeden Kucaklamaya, kucaklaşmaya geliyoruz. Dedi. Tekin Tüm meslekler etle tırnaktır. Ayrımız, gayrımız yoktur. SAĞLIK MESLEKLERİNİN SAYGINLIĞI için YEPYENİ  bir sayfa açıyoruz. Tüm tarafların katılımını esas alan kapsamlı toplantılar, çalıştaylar, paneller, kongreler düzenlemeye hazırlanıyoruz. Mesleklerimizin saygınlığını korumak için artık YENİ SENDİKA var. dedi. 

Tekin, Biz, milli ve yerli düşünce ekseninde, önce ahlak ve maneviyat misyonunun rehberliğinde kurulmuş YENİ SENDİKAYIZ. Biz, küresel sömürüye, zulme ve emperyalizme karşı mazlumun yanında yer alan YENİ SENDİKAYIZ.Biz, terör ve şiddeti çözüm görenlere karşı devletimizin ve milletimizin yanında saf tutmuş, vatanperver kamu görevlilerinin örgütlendiği YENİ SENDİKAYIZ.Biz, erdemliler hareketi olarak değerler sendikacılığını hayata geçirmeyi gaye ve hedef edinmiş YENİ SENDİKAYIZ.dedi. 

Genel Başkan Metin Memiş ise yaptığı açıklamada, Biz, kadrolu ve güvenceli istihdamı olmazsa olmaz gören, tek bir sözleşmeli kalmayıncaya kadar mücadelesini 

sürdürme kararı alan YENİ SENDİKAYIZ. Dedi Memiş Biz, 85 milyon olarak birlikte üretmeyi, birlikte hakça paylaşmayı, birlikte huzurlu bir yaşam sürdürmeyi ilke edinen 

YENİ SENDİKAYIZ. Dedi  

Memiş 85 milyon milletimizin, 5 milyonu aşan kamu görevlilerinin, fedakâr 750 bin sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sesi YENİ SENDİKAYIZ.  Biz, sağlık ve sosyal hizmetleri çalışanlarının mali, sosyal ve özlük 

haklarının takipçisi, bütün milletimizin hizmetkârı YENİ SENDİKAYIZ.Dedi Memiş Biz, önce insan, önce saygın iş, önce insan onuru ve haysiyeti diyen YENİ SENDİKAYIZ.Yapıcı eleştiri yapabilen, dik durabilen,yanlış karşısında itiraz edebilen, haksızlığa hayır diyebilen sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının kurduğu YENİ SENDİKAYIZ.. 

Memiş, Sivil Toplum Kuruluşlarında faaliyetler gönüllük ve özveri işidir. Sağlık sektöründe çalışanlar olarak daha fazla özveri ve gayretle yolumuza devam edeceğiz. Üye sayısından ziyade üye memnuniyetine önem vereceğiz. Önceki dönemlerde kazanımlara ek yeni sosyal ve maddi haklar için mücadele ve gayret edeceğiz" Dedi. 

Toplantıya misafir olarak Eskişehir Müsiad İl Başkanı Hakan Duman, Osmangazi Üniversitesi Eski Rektörü Prof .Dr.Hasan GÖNEN, Dost Dernekler Platformu Başkanı Ayhan Arslan ile Eskişehir Muş Der Başkanı Ayhan TAŞCI  ve iş insanı kerim Örs katıldı.Tekin tüm katılımcılara teşekkür etti. 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024