Türksat- İSBUBÜ Arasında İşbirliği Protokolü - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

Türksat- İSBUBÜ Arasında İşbirliği Protokolü

Türksat- İSBUBÜ Arasında İşbirliği Protokolü
Yayınlama: 5 Ağustos 2022 Cuma
A+
A-

Türksat ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) arasında mesleki eğitimi kapsayan işbirliği protokolü; Genel Müdürümüz Hasan Hüseyin Ertok ve Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler tarafından imzalandı.

Protokol kapsamında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesindeki önlisans/lisans programlarına kayıtlı öğrenciler, bir dönemlik işyeri eğitimi uygulamalarını Türksat’ta gerçekleştirebilecek. Bu kapsamda da üniversite tarafından yazılı bilgi verilmesi halinde ISUBÜ öğrencileri için kontenjan ayrılacak. ISUBÜ işyeri eğitimi portalına üniversite tarafından verilen bilgilere göre Türksat birimleri tarafından işyeri eğitimine uygun öğrenciler seçilecek.

Protokol kapsamında seçilen öğrenciler, İşyeri Eğitimi kapsamında kabul edildikleri birimlerde, geçerli çalışma şartlarına ve kurallarına uyarak, günde 8 saat ve tüm mesleki etkinliklere bizzat katılarak bir yarıyıl çalışacaklar.

Türksat Gölbaşı Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen imza töreninin ardından Türksat Genel Müdürü Ertok, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Diler’e “Ali Kuşçu’nun Rüyası” isimli minyatür tablo hediye etti.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024