DOĞALGAZ TESİSAT FİRMALARINA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

DOĞALGAZ TESİSAT FİRMALARINA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

DOĞALGAZ TESİSAT FİRMALARINA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Yayınlama: 3 Ağustos 2022 Çarşamba
A+
A-

ETO  tarafından ESGAZ işbirliğiyle düzenlenen bilgilendirme toplantısında doğalgaz tesisatı alanındaki yetkili firmalara EPDK tarafından yayınlanan Dağıtım ve Müşteri Hizmetleri Yönetmeliği ve Sertifika Yönetmeliği’ne dair son gelişmeler hakkında bilgi verildi.

Eskişehir Ticaret Odası düzenlediği bilgilendirme toplantılarıyla üyelerinin sektörel gelişime katkı sağlamaya devam ediyor. Eskişehir’de doğalgaz tesisatı alanında yetkilendirilen ETO üyesi firmalara ESGAZ işbirliğiyle bilgilendirme toplantısı düzenlendi. ETO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya ETO Başkanı Metin Güler ve ETO Yönetim Kurulu Üyesi Emre Demir de katıldı. Toplantıda ESGAZ Proje Onay ve Tesisat Kontrol Müdürü Sinan Çetinköprülü ve ESGAZ Proje Onay ve Tesisat Kontrol Şefi Makine Mühendisi Seda Kazancı tarafından EPDK’nın yayınladığı Dağıtım ve Müşteri Hizmetleri Yönetmeliği ve Sertifika Yönetmeliği'nin son hali hakkında bilgi verildi.

Tüketiciler firmaların performans verilerine ulaşabilecek

Toplantıda konuşan ESGAZ Proje Onay ve Tesisat Kontrol Müdürü Sinan Çetinköprülü, Eskişehir’deki doğalgaz tesisatı alanında faaliyet gösteren yetkili firmalar için barkod sistemi oluşturulduğunu ve bu sistem sayesinde tüketicilerin yetkili tüm firmaların yeterliliğine ve performans değerlendirmelerine ulaşabileceğini söyledi. Toplantıda ESGAZ Proje Onay ve Tesisat Kontrol Şefi Makine Mühendisi Seda Kazancı tarafından da doğalgaz tesisat proje aşamasındaki değişiklikler ve proje mevzuatındaki yenilikler anlatıldı. 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024