YENİ NESİL DEMİRYOLU UYGULAMALARI, TEKNOLOJİ ZİRVESİNDE ZİYARETÇİLERLE BULUŞTU - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

YENİ NESİL DEMİRYOLU UYGULAMALARI, TEKNOLOJİ ZİRVESİNDE ZİYARETÇİLERLE BULUŞTU

YENİ NESİL DEMİRYOLU UYGULAMALARI, TEKNOLOJİ ZİRVESİNDE ZİYARETÇİLERLE BULUŞTU
Yayınlama: 2 Haziran 2022 Perşembe
A+
A-

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki Bilişim Vadisi’nde 3 gün sürecek Avrasya Ar-Ge, İnovasyon ve Teknoloji Zirvesi’nde (Euritech) stant açtı. TCDD Genel Müdürü Metin Akbaş, zirvenin açılışını yapan ve TCDD standında incelemelerde bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a tren maketi takdim etti.

Gebze Bilişim Vadisi Kongre ve Fuar Merkezi, Avrasya AR-GE, İnovasyon & Teknoloji Zirvesi’ne ev sahipliği yaptı. Üç gün sürecek ve TCDD’nin de standının bulunduğu Avrasya AR-GE, İnovasyon & Teknoloji Zirvesi’nin açılışını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptı.

Zirvenin herkes için faydalı geçmesini temenni eden Varank, özellikle gençlere, teknoloji ve inovasyon ekosisteminin ana gündem konularının tartışılacağı bu etkinliği yakından takip etmeleri tavsiyesinde bulundu.

Bakan Varank, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Serdar İbrahimcioğlu ile stantları gezdi. TCDD standında incelemelerde bulunan Bakan Varank, Genel Müdür Metin Akbaş’tan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. TCDD Genel Müdürü Metin Akbaş, günün anısına Bakan Mustafa Varank’a tren maketi takdim etti.

Zirvenin önemine vurgu yapan TCDD Genel Müdürü Metin Akbaş, Avrasya AR-GE, İnovasyon & Teknoloji Zirvesi’nde yüksek teknolojili ürün ve hizmetlerin mercek altına alındığının altını çizdi. TCDD olarak zirveye katılım sağladıklarını hatırlatan Metin Akbaş, “Teknoloji Zirvesi’nde Türkiye’yi geleceğe taşıyacak gençlerimiz ve girişimcilerimizle bir araya geldik. Gençlerimizin heyecanına ortak olduk.” dedi.

TCDD Genel Müdürü Metin Akbaş, stantları gezerek katılımcılarla bir süre görüştü.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024