BEM-BİR-SEN "BEM-BİR-SEN AKADEMİ" İLE AKADEMİK SENDİKACILIĞIN MARKASI OLUYOR - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

BEM-BİR-SEN "BEM-BİR-SEN AKADEMİ" İLE AKADEMİK SENDİKACILIĞIN MARKASI OLUYOR

BEM-BİR-SEN "BEM-BİR-SEN AKADEMİ" İLE AKADEMİK SENDİKACILIĞIN MARKASI OLUYOR
Yayınlama: 27 Kasım 2021 Cumartesi
A+
A-

Memur-Sen Konfederasyonu'na Bağlı Yerel Yönetimler Hizmet Kolunun 16 yıldır yetkili, lider ve öncü sendikası olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Bem-Bir-Sen'in Organize Ettiği Bem-Bir-Sen Akademi Eğitimleri Antalya'da Devam Ediyor.

Bem-Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Fethullah Özsarı konuyla ilgili yaptığı açıklamada :
"Genel merkezimiz tarafından 21-30 Kasım 2021 tarihleri arasında 3 Grup halinde tüm şubelerimizin katılacağı Eğitimlerimiz,Şube/İl Başkanlıklarımız, Yönetim Kurulları, Disiplin Denetleme Kurulları Üyeleri, İşyeri Temsilcilerimiz, Kadın Komisyonlarımız ve Engelli Komisyonlarımızın Katılımı ile gerçekleşiyor.
Yerel Yönetimler Hizmet Kolumuzda emek, hak, adalet ve özgürlük mücadelesinin teminatı Bem-Bir-Sen olarak kamu sendikacılığında, çalışma hayatında yeni bir marka olmak hedefi ile hayata geçirilen Bem-Bir-Sen Akademi, sendikacılık, sivil toplum, çalışma hayatı ve kamu mevzuatını kapsayan geniş eğitim yelpazesi ile eğitimlerine devam ediyor.

Alanında etkili ve yetkili uzmanlar tarafından verilen, sendikacılık adına Bem-Bir-Sen Teşkilatlarımızın yetkinliğine katkı sağlayacak eğitim toplantılarımız ilgili Şube/İl Başkan Yardımcılarımızın katılımları ile Genel Başkan Yardımcılarımız öncülüğünde düzenlenen birim toplantıları ile devam etti. Teşkilat, Sekreterya, Mali, Hukuk, Eğitim ve Basın konularına ilişkin gerçekleştirilen birim toplantılarımızda 6. Dönem Toplu Sözleşme sürecinde elde ettiğimiz kazanımlarımız başta olmak üzere kamu mevzuatı ve çalışma hayatına ilişkin güncel bilgi paylaşımında bulunuldu.
Yazar-Şair Nurullah Genç’in söyleşi programının büyük bir coşku ile gerçekleşmesinin ardından Bem-Bir-Sen Akademi 2.Grup eğitimimiz Teşkilat mensuplarımızın sertifikalarını almaları ve Aile fotoğrafı çekimi ile nihayetlendi." dedi.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024