Yalçın, Memur-Sen Komisyonlarıyla Bir Araya Geldi - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

Yalçın, Memur-Sen Komisyonlarıyla Bir Araya Geldi

Yalçın, Memur-Sen Komisyonlarıyla Bir Araya Geldi
Yayınlama: 15 Kasım 2021 Pazartesi
A+
A-

Memur-Sen Kadınlar Komisyonu, Engelliler Komisyonu, Genç Memur-Sen ve Emekli Memur-Sen teşkiları, 7. Büyük Türkiye Buluşması kapsamında bir araya geldi. Komisyon toplantılarını ziyaret eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Komisyonlarının teşkilatın sahadaki güçlerinden biri olduğunu söyledi.

Türkiye Buluşması kapsamında bir araya gelen Memur-Sen Komisyonlarını ziyaret eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ilk olarak Kadınlar Komisyonu toplantısına katıldı.

Memur-Sen Kadınlar Komisyonu’nun son zamanlarda daha aktif olduğunu bunun da kadın örgütlenmeleri arasında Memur-Sen’e farklılık kazandırdığını söyledi.

Kadınlar Komisyonu’nun teşkilatın dinamik güçlerinden biri olduğunu belirten Yalçın, kadın örgütlenmesi başarılı olmayan bir yapının başarılı olamayacağını ifade ederek Kadınlar Komisyonu’na büyük bir görev düştüğünü söyledi. Yalçın toplantının sonunda Kadınlar Komisyonu tarafından gerçekleştirilen "Sendikalılıktan Sendikacılığa Eğitim Programı”na katılan kadınlara sertifikalarını takdim etti.

Kadınlar Komisyonu’nun ardından Genç Memur-Sen toplantısına katılan Yalçın, burada ise Genç Memur-Sen’in ortaöğretim ve üniversitelerde yaptığı çalışmalarla Memur-Sen'in mücadelesine güç kattığını söyledi. Genç Memur-Sen’in ortaöğretim kademelerinde yaptığı çalışmalar ile Milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesine katkı sunarken, akademide de genç liderlerin ve yöneticilerin yetişmesini sağladığını belirtti.

Engelliler Komisyonu toplantısına da katılan Yalçın, burada ise Engelliler Komisyonu’nun engelleri aşarak Türkiye genelinde yaptığı atılımın ve üye çalışmalarının önemine değindi.

Son olarak Emekliler Komisyonu toplantısına katılan Yalçın, burada ise Emekliler Komisyonu’nun son dönemde yaptığı üye çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Emekli kamu görevlilerinin sendikalı olmasının önemine vurgu yaptı.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024