KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI DÜZENLENDİ - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI DÜZENLENDİ

KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI DÜZENLENDİ
Yayınlama: 13 Kasım 2021 Cumartesi
A+
A-

Tarım ve Orman Bakanlığımız Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı 2021-2022 Dönemi hakkında sunum ve bilgilendirmelerin yapıldığı, Şube ve İlçe Müdürlerinin katıldığı toplantı İl Müdürlüğü Kütahya Yolu Hizmet Kampüsü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Daha sonraki günlerde proje danışmanı ve tarım makineleri ticareti yapan bayi temsilcilerine kırsal kalkınma desteklemeleriyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş toplantılarda, Eskişehir’de hibe desteği almayan çiftçi kalmamasını istediğini belirterek “Şubeler çalışma konularında hizmet sundukları tüm çiftçi ve yatırımcılara ulaşmalı ve Kırsal Kalkınma desteklerinin duyurmalıdır. İlçe Müdürlükleri de İlçelerindeki tüm çiftçilerin hibe desteğinden yararlanması için çaba göstermelidir.” dedi. İl Müdürü Gümüş ne kadar çok kişiye ulaşabilir, proje hazırlanarak başvuru yapması sağlanabilir ise Eskişehir’e ve tarıma değer kazandırmaya devam etmiş olunacağını vurguladı.

Toplantılarda yeni dönem için yayımlanan güncel uygulama rehberinde yer alan konular ile bu yıl program kapsamında uygulamaya konulan makine-ekipman alımı için yapılacak proje başvuru şartları ile ilgili sunumu Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Dr. Uğur Sağlam tarafından gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan danışman ve bayi temsilcilerinin,  programın bu döneminde getirilen yenilikler hakkında görüş ve düşünceleri alındı. Güncel uygulama esaslarında dikkat edilmesi gereken hususlar üzerinde duruldu.

Toplantılar katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından sona erdi.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024