Bereket Sigorta’ya 2 büyük ödül daha - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

Bereket Sigorta’ya 2 büyük ödül daha

Bereket Sigorta’ya 2 büyük ödül daha
Yayınlama: 6 Kasım 2021 Cumartesi
A+
A-

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Bereket Sigorta, 2021 Global Banking & Finance Review Awards’da “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Sigorta Şirketi” ve “Türkiye’nin En İyi Dijital Dönüşüm Geçiren Sigorta Şirketi” seçilerek iki ödül birden aldı.

Finans dünyasının yükselen yıldızı

Sahip olduğu güçlü altyapı ve yetkin insan kaynağı ile sektörde emin adımlarla ilerleyen Bereket Sigorta, aldığı ödüllerle de finans dünyasında adından söz ettiriyor. Şirketin “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Sigorta Şirketi” ve “Türkiye’nin En İyi Dijital Dönüşüm Geçiren Sigorta Şirketi” kategorilerinde iki ödüle layık görüldüğünü belirten Bereket Sigorta Genel Müdürü Mahmut Güngör, “Global Finance, her yıl dünyanın en iyi finans kurumlarını seçiyor. Sektördeki yenilikler ve fark yaratan değişimler için sunulan ödüllerde şirketimiz de iki ayrı ödül kazandı. Bu yıl haziran ayında World Finance tarafından düzenlenen İslami Finans Ödülleri'nde de iki ödül almıştık. Tabi bu ödüller sektörde prestijimizi artırmanın yanında yaptığımız yatırımların karşılığını da alıyor olduğumuzun göstergesi” dedi.

“Uluslar arası ödüller enerjimizi arttırıyor”

Bereket Sigorta’nın kurulduğu günden bu yana yetkin insan kaynağı, teknolojinin getirdiği en son imkanlar ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile faaliyetlerine devam ettiğini kaydeden Güngör şunları söyledi;

“Ana sermayedarımız Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinden aldığımız güç ile kooperatif ortağı olan çiftçilerimizi de içine alan daha geniş bir müşteri kitlesine en iyi kalitede hizmet vermeye başlayarak sektörde ayrı bir yere konumlandık. Yaptığımız yenilikler ve dijital geliştirmelerin uluslararası arenalarda değer bulması motivasyonumuzu ve enerjimizi daha da artıyor. Bu defa Global Finance gibi prestijli bir organizasyon tarafından da iki kategoride ödül kazanmamız, müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinleyip analiz ederek, onlara talepleri doğrultusunda bir sigorta dünyası oluşturabildiğimizi gösteriyor. Elde ettiğimiz başarıda, ülke ekonomisine değer katma yolunda büyük payı olan ana sermayedarımız Tarım Kredi Kooperatiflerinin değerli yönetici ve çalışanlarına, iş ortaklarımıza, değerli mesai arkadaşlarıma ve müşterilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024