TRY Mühendislik Yatay Yaşam Hattı - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

TRY Mühendislik Yatay Yaşam Hattı

TRY Mühendislik Yatay Yaşam Hattı
Yayınlama: 30 Ekim 2021 Cumartesi
A+
A-

Yüksekte çalışma eyleminin olduğu her yerde mutlaka bilinmesi gereken konular var. Bunlardan biri de yaşam hattı. Belirli bir yüksekliğin üstünde bir alanda çalışma durumu söz konusu olduğunda yaşam hattı, personelin çalışmasını engellemeden ani düşme tehlikesi oluştuğunda durdurma görevi üstlenmesi için tasarlanmış bir sistemdir. Yaşam hattı sistemleri denildiğinde, karşımıza yatay ve dikey olmak üzere iki sistem çıkar. Yatay yaşam hattı, yüksekte çalışma durumlarında personelin düşme tehlikesi bulunan her alanda kullanılabilecek özelliktedir. Paslanmaz çelikten imal edilen sistem, personelin hareket etmesini engellemeyecek, rahat çalışmasına olanak sağlayacak şekilde kurulur. Bir düşme tehlikesi yaşandığında, şok emici sistemi devreye girer ve ani oluşan darbenin etkisi sönümlenir. Bu sayede yaralanmaların daha da önemlisi ölümle sonuçlanacak kazaların önüne geçilmiş olur.

Yatay Yaşam Hattı Nerelerde Kullanılır?

Yüksekte çalışma yapılan her alanda düşme tehlikesi vardır. Bu nedenle çalışılacak alanda gerekli güvenlik önlemlerinin mutlaka alınması gerekmektedir. Bunun için yatay yaşam hattı ideal özellikte koruyucu ekipmanlar sınıfında yer alır. Endüstriyel yapıların çatılarından tutun da havalimanı, alışveriş merkezi, depo, hangar, plaza, otel ve yüksekte çalışma gerektirecek her alanda kullanılabilen bir sistemdir. Çalışanlara, güvenli bir yatay çalışma alanı oluşturmak için tasarlanan sistem, hizmet esnasında düşmeyi engelleyici özelliğe sahiptir. Farklı yükseklikte çalışma alanlarında kullanılabilecek en etkili sistemdir. Üstün bir mühendislik çalışması sonrasında geliştirilen sistemle çalışanlar, yaşam hattının bağlantı noktalarına takılmadan kolaylıkla çalışabilir. Bu sayede düşme tehlikesi ortadan kalkar, iş verimliliği de önemli oranda artar.

Yatay Yaşam Hattı Kullanım Avantajları

Yatay yaşam hattı çok yönlü kullanıma yönelik bir sistemdir. Ayrıca sade tasarımı ve teknik özellikleri itibariyle bakım maliyetlerinin düşük olması sayesinde yüksekten çalışma konusunda mükemmel bir mühendislik ürünüdür. Sistemle belirli bir yüksekliğe sahip yapılarda her noktaya erişim sağlamak mümkün olmaktadır. Müşteri memnuniyetini üst seviyelerde tutarak sektörde kendini kanıtlamış olan firmamız, yatay yaşam hattı konusunda danışmanlık hizmetinden başlayarak projelendirme, imalat, kurulum ve uygulama sonrası teknik servis hizmetlerini üstün kalite standartlarında sunmaktadır. Sürekli gelişen teknolojiyi takip etmenin ve standartlara ayak uydurabilmenin son derece önemli olduğu yatay yaşam hattı sistemleri konusunda bizimle iletişime geçebilir, ayrıcalıklı hizmetlerimizden siz de ihtiyaçlarınıza göre faydalanabilirsiniz.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024