Şişecam Dijital Faaliyet Raporu ile LACP’den ‘Altın Ödül’ kazandı - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

Şişecam Dijital Faaliyet Raporu ile LACP’den ‘Altın Ödül’ kazandı

Şişecam Dijital Faaliyet Raporu ile LACP’den ‘Altın Ödül’ kazandı
Yayınlama: 7 Ekim 2021 Perşembe
A+
A-

Türkiye’nin köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam’ın, 2020 yılı Faaliyet Raporu Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından bu yıl 20’incisi düzenlenen ve alanının en itibarlı yarışmalarından biri olan “Vision Awards” yarışmasında iki ödüle layık görüldü. Yarışmada, Şişecam 2020 yılı Dijital Faaliyet Raporu “Altın”, basılı faaliyet raporu ise “Gümüş” ödül almaya hak kazandı.
 
Cam ve kimyasallar alanlarının küresel oyuncusu Şişecam, 2020 yılı faaliyet raporu ile iletişim alanında mükemmellik standartlarını belirleyen ve dünyanın prestijli platformlarından biri olan Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP - League of American Communications Professionals) tarafından iki ödüle birden layık görüldü.
 
Şişecam’ın 2020 Faaliyet Raporu, bu yıl 20’incisi gerçekleştirilen 20 ülkeden yaklaşık bin raporun yarıştığı “Vision Awards” yarışmasında, online faaliyet raporu ile “Altın Ödül” ve basılı faaliyet raporu ile “Gümüş Ödül” olmak üzere toplam iki ödülü almaya hak kazandı.
 
Şişecam’ın bu yıl ilk kez hazırlamış olduğu Şişecam 2020 Dijital Faaliyet Raporu da, “yaratıcılık”, “mesaj açıklığı” ve “bilgi erişimi”  “İlk izlenim”, “rapor kapağı”, “hissedarlara mektup”, “rapor anlatım dili”, “rapor finansalları” kriterleri dikkate alınarak yapılan değerlendirmede Altın ödülün sahibi oldu.

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024