ÜYELERİMİZİN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

ÜYELERİMİZİN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

ÜYELERİMİZİN İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Yayınlama: 30 Eylül 2021 Perşembe
A+
A-

Eylül meclis olağan toplantısında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, üyelerin işlerini kolaylaştıracak ve ticaretlerine katkı sağlayacak projelere ve birimlere ağırlık vermeyi sürdüreceklerini dile getirdi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın Eylül olağan meclis toplantısı 28 Eylül Salı günü gerçekleştirildi.  Meclis Başkan Yardımcısı Metin Öztürk’ün açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda ETO’nun Eylül ayındaki faaliyetleri meclis üyeleriyle video sunum olarak paylaşıldı. Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, 2021 ve 2022 yılını odanın yeni projeler dönemi olarak müjdelediklerini belirterek, söz verdikleri projeleri birer birer hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Ticareti geliştirmeye yönelik projelere devam edeceğiz

Fashion Eskişehir Moda Tasarım Yarışmasının takviminin başladığını belirten Güler, projenin 16 Ocak 2022 tarihinde ödül töreninin ve final defilesinin gerçekleştirileceğini söyledi. Yarışma ile Eskişehir’in gelinlik, abiye ve konfeksiyon sektöründeki KOBİ’lerine tasarımcı kazandırmayı hedeflediklerini belirten Güler, üyelerin rekabetçi olabilmesine de katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Üyelerin işlerini kolaylaştırmaya yönelik birimlere bir yenisini daha eklediklerini belirten Güler, tüccarın, sanayicinin hukuki anlaşmazlıklarını hızla çözüme kavuşturabilmek için Eskişehir Ticaret Odası Arabuluculuk Merkezi’ni de hizmete sunduklarını söyledi. Hizmete sundukları projelerin üyelerin işlerini kolaylaştırmaya ve ticaretini geliştirmeye yönelik olduğunu belirten Güler, üyelerin yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

ETO-METSEM Türkiye çapında örnek kuruluş oldu

Madencilik sektöründe faaliyet gösteren firmalara katkı sağlaması amacıyla hizmete sundukları ETO-METSEM’in artık Türkiye çapında hizmet veren bir kuruluş haline geldiğini belirten Güler, ETO-METSEM’in faaliyetlerinin ülkemizdeki odalarca da örnek alındığına dikkat çekti. Eskişehir Fuar Kongre Merkezi çatısı altında düzenlenen fuarlar hakkında da bilgi veren Güler, 25- 28 Kasım 2021 tarihleri arasında ETO- TÜYAP Fuar Merkezi'nde Eskişehir 2.Yapı Fuarı’nın düzenleneceğini kaydetti. Güler, Eskişehir ekonomisine ve şehrin geleceğine katkı sağlayacak projelere destek vermeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024