RUMELİLİ İŞ İNSANLARINDAN AKUT’A DESTEK - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

RUMELİLİ İŞ İNSANLARINDAN AKUT’A DESTEK

RUMELİLİ İŞ İNSANLARINDAN AKUT’A DESTEK
Yayınlama: 8 Temmuz 2021 Perşembe
A+
A-

Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanlar Derneği, Arama Kurtarma Derneği’nin (AKUT) operasyonlarda kullanmak üzere ihtiyacı olan gönye kesme makinesi hibe etti.

AKUT Eskişehir’in acil kurtarma ve tahkimat amaçlı kullanılma üzere bıçaklı gönye makinesini teslim eden ERİAD Başkanı İbrahim Durgut, yaşanılan doğal afet ve arama kurtarma çalışmalarında donanımın ve zamanla yarışın önemine vurgu yaparak AKUT Eskişehir’e destek olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirtti. Durgut “Türkiye’nin ilk arama kurtarma derneği olan AKUT’un Eskişehir ekibi hem tecrübe hem de şehir olarak stratejik bir konumda bulunuyor. Yaşayabileceğimiz doğal afet ve arama kurtarma çalışmalarına daima hazırlıklı olmamız gerektiğini son olarak İzmir depreminde yeniden gördük. Son yıllarda artan doğal afetler de arama kurtarma çalışmalarının önemini daha da arttırıyor. AKUT Eskişehir ekibi ile dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz. Ayrıca enkaz ve arama çalışmalarına yasal olarak katılabilmek içim orta sınıf akredite sınavına hazırlanan AKUT Eskişehir ekibine başarılar diliyorum.” dedi.

AKUT Eskişehir ekibi de Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ne teşekkür ederken Eskişehir’de gerçekleşen bu örnek dayanışmanın değerine vurgu yaparak Başkan İbrahim Durgut’a teşekkür belgesi takdim etti.

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024