ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI BÜNYESİNDE COVID-19 AŞI MERKEZİ KURULDU - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI BÜNYESİNDE COVID-19 AŞI MERKEZİ KURULDU

ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI BÜNYESİNDE COVID-19 AŞI MERKEZİ KURULDU
Yayınlama: 2 Temmuz 2021 Cuma
A+
A-

Eskişehir Ticaret Borsası; Covid-19 pandemisi ile mücadele kapsamında yeni bir girişimde bulundu. Tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan Koronavirüs salgınının önüne geçmek için başlatılan aşı seferberliğine ETB bünyesinde kurduğu aşı merkezi ile dahil oldu.

Eskişehir Ticaret Borsası’nda oluşturulan aşı birimi halka açık olarak hizmet verecek.

ETB Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan, “Harman döneminde başta çiftçilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hizmet verme çabası içindeyiz. Borsamızda İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan Aşı uygulama birimi 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecektir. Randevu almadan, sıra beklemeden, ücretsiz olarak aşılarını yaptırmak isteyen tüm halkımız bu hizmetten yararlanabilecektir.” dedi.

Maske-Mesafe ve Hijyen kurallarının yanı sıra pandemiyi bertaraf etmenin en önemli yolunun bir an önce aşı olmak olduğunu ifade eden Başkan Zeydan, aşıların ihmal edilmemesi gerektiğinin altını çizdi.

Başkan Zeydan, ETB aşı biriminin hayata geçirilmesinde gösterdikleri ilgi ve işbirliği için Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ve ekibine teşekkür etti.

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024