Tarım Kredide dijital dönüşüm çalışmaları sürüyor - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

Tarım Kredide dijital dönüşüm çalışmaları sürüyor

Tarım Kredide dijital dönüşüm çalışmaları sürüyor
Yayınlama: 13 Haziran 2021 Pazar
A+
A-

Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin bilgi ve iletişim altyapısında yeni nesil teknolojinin sunduğu olanaklardan yararlanmak, kooperatif ortaklarına daha etkin ve verimli hizmet vermek ve ortak memnuniyetini sağlamak amacıyla Dijital Dönüşüm Daire Başkanlığı tarafından TÜBİTAK BİLGEM paydaşlığında yapılan planlama çalışmaları aralıksız sürüyor.

Proje kapsamında devam eden çalışmaların Faz-I aşaması tamamlanırken, Kurum operasyonlarını kapsayan dokuz iş süreci ile ilgili sonuç raporu oluşturuldu. Bu çerçevede Dijital Dönüşüm Daire Başkanlığı tarafından çalışma sonuçlarının anlatılması ve birimlerimizle istişaresi amacıyla çalıştaylar düzenlenmeye başlandı. Bu çalıştayların ilki Genel Müdür Yardımcıları Dr. Ahmet Bağcı ve Mehmet Yener, Dijital Dönüşüm Daire Başkanı Erkan Dilaveroğlu, Strateji Geliştirme ve Teşkilatlandırma Daire Başkanı A. Harun Kırmızı, ilgili müdürler ve uzman personellerin katılımıyla gerçekleştirildi.

İki gün süren çalışmalarda kurumun dijital dönüşüm vizyonu istişare edilerek, çalışma kapsamında gelinen noktaya ilişkin bilgi paylaşıldı. Çalıştay sonucunda dijital dönüşüme olan ihtiyaç ve kuruma sağlayacağı önemli katkılar konusunda mutabık kalındı.

Dijital Dönüşüm Daire Başkanlığı, çalışmaların geldiği noktayı aktarmak ve Teşkilatın dijital dönüşümünü birlikte planlamak amacı ile tüm birimlerle benzer çalışmalar yapmayı planlıyor.

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024