ODE YALITIM GENÇ YETENEKLERLE BULUŞTU - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

ODE YALITIM GENÇ YETENEKLERLE BULUŞTU

ODE YALITIM GENÇ YETENEKLERLE BULUŞTU
Yayınlama: 3 Haziran 2021 Perşembe
A+
A-



ODE Yalıtım, faaliyet gösterdikleri sektörün önde gelen firmalarıyla Bilgi Üniversitesi’nin öğrenci ve mezunlarını buluşturan BİLGİ Talent Fest 2021’e katıldı. ODE Yalıtım İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney ve Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı Canan Orhan, işe alım, staj, eğitim destekleri, yetenek ve gelişim programları ile sosyal sorumluluk projeleri hakkında gençlere bilgi verdi.

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, geleceğin lider adayları ile bir araya geldi. BİLGİ Talent Fest 2021 kapsamında Bilgi Üniversitesi öğrencileri ve mezunları ile buluşan ODE Yalıtım’ın yenilikçi insan kaynakları uygulamaları, gençlerin de büyük beğenisini kazandı.

Etkinliğe ODE Yalıtım adına İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney ve Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı Canan Orhan katıldı. ODE Yalıtım hakkında katılımcılara bilgi vererek konuşmalarına başlayan Özgüney ve Orhan, halihazırda 75 ülkede faaliyet gösteren ODE Yalıtım’ın global bir marka olma yolunda imza attığı başarılara ve yeniliklere dikkat çekti.

Özgüney ve Orhan, konuşmalarının ikinci bölümünde ise çalışanların mutluluğunu ve bağlılığını artıran insan kaynakları uygulamalarını anlattı. ODE’nin işe alım, staj, eğitim destekleri, yetenek ve gelişim programları ile sosyal sorumluluk projelerinin de aktarıldığı etkinlik, gençler tarafından ilgiyle takip edildi.

Gizem Özgüney: “Genç yetenekleri şirketimize çekmeyi önemsiyoruz”

ODE’nin insan kaynakları stratejisinde genç yetenekleri kuruma çekmenin önemli bir yer tuttuğunu söylen ODE Yalıtım İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney, geleceğin iş dünyası trendlerini yakından takip eden, teknolojiye hakim, gelişime açık gençlere ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti. Özgüney şöyle devam etti; “ODE Yalıtım olarak, gençlerin çalışmak istediği bir marka olmayı önemsiyor, geleceğin liderlerine yatırım yapmayı önceliklerimiz arasında kabul ediyoruz. Çalışanlarımızı, bedelinin yüzde 100’ünü karşılayarak, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinde MBA programlarına göndermemiz, Gelecek Sensin, İK Şapkalı Yönetici gibi yenilikçi programlarımız, bu kapsamda yaptığımız çalışmalarımızdan yalnızca birkaçı. Taklit edilemeyen şirket kültürümüz ve yaklaşımımız ile gençlere hem kendilerini geliştirebilecekleri hem de mutlu çalışabilecekleri bir ortam sunuyoruz.”

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024