KOBİ’LERE TAM DESTEK E-İHRACAT YAPAN İŞLETMELERE TAM DESTEK - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

KOBİ’LERE TAM DESTEK E-İHRACAT YAPAN İŞLETMELERE TAM DESTEK

KOBİ’LERE TAM DESTEK E-İHRACAT YAPAN İŞLETMELERE TAM DESTEK
Yayınlama: 25 Nisan 2021 Pazar
A+
A-

İşletmelerin başarıya ulaşması için gerekli olan hizmetleri otomatik olarak gerçekleştiren Propars, KOBİ’lerin e-ihracat sürecini kolaylaştırıyor. Her türlü eğitim, bilgilendirme ve alt yapı çalışmalarını sağlayan firma, KOBİ’lerin yurt dışına açılmalarına ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamalarına aracı oluyor.

İnternet üzerinden satışı yapılan ürünleri Türkiye ve dünyadaki milyonlarca müşteriye ulaştırmak, Propars’ın e-ticaret yöntemi ile oldukça basit. Stok yönetiminden sipariş yönetimine, çeviri hizmetinden e-fatura işlemlerine kadar Propars’ın KOBİ’lerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı ara yüzle tek bir ekran üzerinden yapılabiliyor.

Ürünlerini Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarında satışa çıkartmak isteyen işletmelerin Propars paneline bir kez aktarım yapmaları yeterli oluyor. Ürün sayısı fazla olan işletmeler, ürün bilgilerini içeren XML dosyalarını saniyeler içinde Propars sistemine aktarabiliyor. Ürün sayısı fazla olmayan işletmeler ise ‘Stok Yönetimi’ özelliğiyle kolayca ürün girişi yapabiliyor.

KOBİ’lerin e-ticaret alanında bilgi sahibi olması için eğitimler veren Propars, bu zamana kadar 300’ün üstünde KOBİ’nin ve 1500’den fazla firmanın dünyaya açılmasına yardımcı oldu. Propars şimdiye kadar yaptığı ticaret odalarındaki düzenli eğitimleri, e-ticaret eğitimleri ve ücretsiz webinarları ile KOBİ’lere tam destek sağlıyor. Firma bu çalışmalarıyla KOBİ’lerin sektördeki profesyonellerden eğitim almalarına, bilgi sahibi olmalarına ve e-ticaret sürecinde başarıya ulaşmalarına yardımcı oluyor.

İşbirliği yapmak isteyen bütün müşterilere e-ticaret eğitimi veren Propars, KOBİ’lerin, yurt dışından gelen ödemeleri nasıl alabilecekleri, ürünlerini hangi pazaryerlerinde daha fazla satabilecekleri ve kargo sürecini nasıl organize edebilecekleri gibi tüm önemli detayları öğretiyor.

Bütün bu eğitimlere ek olarak KOBİ’lerin daha çok satış yapabilmeleri için tüyolar da veren Propars, uyguladığı çalışmalarla işletmelerin e-ihracat alanında başarıya ulaşmalarına, kazançlarını artırmalarına yardımcı oluyor.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024