Eskişehirliler evlerini Evidea ile renklendirecek! - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

Eskişehirliler evlerini Evidea ile renklendirecek!

Eskişehirliler evlerini Evidea ile renklendirecek!
Yayınlama: 20 Nisan 2021 Salı
A+
A-

Ev ürünleri kategorisinde 2011’den bu yana hizmet veren Evidea, güçlü e-ticaret kimliğine ek olarak perakende mağaza zinciri ile büyümeye devam ediyor. Evidea, Eskişehir'deki ilk mağazasını 29 Nisan'da Vega Outlet Eskişehir’in 1.katında açmaya hazırlanıyor. 29 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan açılış özel kampanyası, elektrikli ev aletleri dışındaki ürünlerde 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara anında 100 TL indirim kazandırıyor.

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi sunan Evidea, ferah mağazalarına bir yenisini daha ekliyor. Eskişehir'deki ilk mağazasını 29 Nisan'da Vega Outlet Eskişehir’de açmaya hazırlanan Evidea, tüketicilerin dekoratif fikirler bulup ilham alabileceği keyifli bir ev alışverişi deneyimi yaşamalarını hedefliyor. 29 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan açılış özel kampanyası, elektrikli ev aletleri dışındaki tüm ürünlerde 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara anında 100 TL indirim kazandırıyor.

Ev dekorasyon ürünleri ile kalitesinden ödün vermeyen Evidea, kadın ve erkek her yaştan müşteri kitlesine hitap ediyor. Geniş mağazaları ve zengin ürün yelpazesiyle alışveriş deneyimini bir adım ileri götüren Evidea; trend ve uygun fiyatlı ürünleriyle evlerin havasını değiştiriyor.

5 yıl içinde 110 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Evidea, güçlü organizasyon yapısı ve deneyimli kadrosuyla ev ve yaşam sektörünün lider markalarından olmaya devam ediyor.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024