ADALET BAKANLIĞI MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATLARI İÇİN 1442 İŞÇİ İSTİHDAM EDECEK - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

ADALET BAKANLIĞI MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATLARI İÇİN 1442 İŞÇİ İSTİHDAM EDECEK

ADALET BAKANLIĞI MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATLARI İÇİN 1442 İŞÇİ İSTİHDAM EDECEK
Yayınlama: 5 Mart 2021 Cuma
A+
A-

Adalet Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla 1442 personel alımı için ilana çıktı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün daha önce müjdesini verdiği personel istihdamıyla ilgili Personel Genel Müdürlüğü sayfasında iki yeni ilan yayınlandı. İlanlara göre, Bakanlık merkez teşkilatı için 155, taşra teşkilatı için 1287 olmak üzere toplam 1442 kişi işçi olarak istihdam edilecek.

BAŞVURULAR ONLİNE OLACAK

Başvurular, İŞKUR internet sitesinden online olarak bugün başlarken, şahsen veya posta yoluyla başvuruya ilişkin evrak kabul edilmeyecek. İlanda yer alan bilgiye göre her aday sadece bir il için başvuruda bulunabilecek, birden fazla il için başvuru yapan adayların başvuruları ise kabul edilmeyecek. 1442 personel alımı için başvuralar 8 Mart’ta son bulacak.

NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİLECEK

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünce başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından, 17 Mart saat 10.30’da kura çekimi yapılacak. Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi sonucunda belirlenen ve başvuru şartlarını taşıyan adaylar daha sonra sözlü sınava alınacak. Salgın nedeniyle adayların katılamayacağı kura çekim töreni Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024