Easycep Garantili İkinci El Telefon Satışı - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekonomi

Easycep Garantili İkinci El Telefon Satışı

Easycep Garantili İkinci El Telefon Satışı
Yayınlama: 19 Kasım 2020 Perşembe
A+
A-

Veri güvenliğine özen gösterilen elektronik cihaz alım satım sitesi Easycep, internetten herkes için yeni cihazların alınıp satılması için hizmet veriyor. İkinci el telefon için sadece şehrindeki alıcıları aramak yerine, ülkenin her yerinden talip bulma avantajına sahip olmak isteyenler, bu siteyi kullanmaya başlıyor. Hem bireysel müşteriler hem de kurumsal alım satım yapan işletmeler için bir aracı platform haline gelmiştir. Profil oluşturulması, Whatsapp üzerinden site yöneticileriyle iletişime geçilerek her ürünle ilgili bilgi alınması mümkündür.

Easycep Elektronik Cihaz Satış Sitesi

Satın alma ve satış yapma mantığı nedeniyle yoğun ilgi gösterilen Easycep, 18 yaşının üzerinde olan herkes tarafından alışveriş için kullanıma uygundur. Ödeme taleplerinin oluşturulması için ilk önce cihaz markasının ve modelinin seçilmesi, belirlenen ilanlar arasında tercih yapılması gerekiyor. Huawei, Samsung, iPhone ve diğer markaların akıllı telefonlarını, tabletlerini, akıllı saatlerini satışa sunan kurumdan faydalanılabiliyor. Her bir ürünün ikinci el olması, özellikle ikinci el cihaz alım satımı yapan firmalar tarafından bu sitede ilan verilmesine neden oluyor.

Easycep Hangi Şehirlerde Satış Yapıyor?

Sadece İstanbul veya Ankara için değil, Türkiye’nin her yerine kargo yoluyla gönderimlerin en geç 7 gün içerisinde gerçekleştirilmesi sağlanıyor. İlanı verdiğiniz günden en geç bir son sonrasında kargoya verilecek olan cihaz, Easycep tarafından incelenmiş ve bakımları yapılmış şekilde adresinize doğru yola çıkıyor. Satıcılardan alınan ve firmaya getirilen cihazların hiç birinde herhangi bir parçada bozulma, kullanım sorunu bulunmuyor.

Şarj olmadığı bilinen, tuşlarının basmadığı tespit edilen ürün türleri için firma tarafından detaylı olarak bakım yapılıyor. Bakımlardaki masraflar, telefonunu satan kişiye veya alacak olan müşteriye hiçbir şekilde yansıtılmıyor. Türkiye’nin her noktasına gönderimler için aynı ücreti belirliyor ve hiçbir zaman için müşterilerin kargo ücreti ödemesini talep etmiyor.

Easycep Hızlı Ödeme Avantajı

Easycep.com’da Hızlı ödeme seçeneği, hem cihaz satarken hem de cihaz alırken şirketten faydalanmanız ve güven sorunu yaşamamanız açısından son derece avantajlı bir durumdur. Kaç bin TL değerinde cihaz sattığınız veya aldığınız fark etmeksizin, cihazın geleceği veya paranın geleceğiyle ilgili kaygılanmanızı gerektirecek bir durum bulunmuyor.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024