CAN DOSTUM PROJESİ HAYAT BULUYOR - Eskişehir Haber

Eskişehir Kültür-Sanat

CAN DOSTUM PROJESİ HAYAT BULUYOR

CAN DOSTUM PROJESİ HAYAT BULUYOR
Yayınlama: 3 Haziran 2022 Cuma
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi ile birçok kurum, STK ve gönüllünün birlikteliği ile hayata geçirilen Can Dostum projesi, düzenlenecek etkinlikler ile başlıyor. Proje, sokak hayvanlarının sorunlarının ele alınması ve çözüme kavuşturulmasını amaçlıyor.

Tepebaşı Belediyesi sokak hayvanlarının yaşam şartlarını iyileştirebilmek adına örnek çalışmalara devam ederken, kentteki sivil toplum kuruluşları ve gönüllüler ile iş birliği yapmayı da sürdürüyor.

Bu kapsamda hayata geçirilen “Can Dostum” projesi kapsamında birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirilecek. Proje, “Onlar da tıpkı insanlar gibi doğanın bir parçasıdır, onlar dostumuzdur. Dostlarımız yalnız değil; sen varsın, ben varım, biz varız” sloganı ile birçok paydaşı bir araya getiriyor.

Bu kapsamda Atila Özer Karikatürlü Ev önünde 5 Haziran Pazar günü saat 16.00’da düzenlenecek etkinlikler konser ile başlayacak. Ardından çocuklar için keyifli etkinlikler düzenlenecek. Program alanında proje katılımcısı STK’lar da stantları ile yer alacak.

Projede yer alan kuruluşlar arasında Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün yanı sıra Eskişehir Bilecik Veteriner Hekimler Odası, Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği, Mancahane Hayvanları Koruma ve Yaşam Haklarını Savunma Derneği, Eskişehir Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu, Eskişehir Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştirici Derneği, Eskişehir Besleme Grubu ve Gönüllüleri, Eskişehir Çevre Derneği, Eskişehir Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği, Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği, Atatürk Lisesi, Eskişehir Besleme Grubu ve bireysel gönüllüler yer alıyor.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de Can Dostum projesinin sokak hayvanlarının sorunlarını ele alan bir çalışma olduğunu belirterek tüm kent halkını etkinliklere katılmaya davet etti.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024