ŞEKER MAHALLESİNİN ŞEKER KOROSUNA İLGİ BÜYÜKTÜ - Eskişehir Haber

Eskişehir Kültür-Sanat

ŞEKER MAHALLESİNİN ŞEKER KOROSUNA İLGİ BÜYÜKTÜ

ŞEKER MAHALLESİNİN ŞEKER KOROSUNA İLGİ BÜYÜKTÜ
Yayınlama: 31 Mayıs 2022 Salı
A+
A-

ŞEKER MAHALLESİ MUHTARI CANAN ARI TARAFINDAN KURULAN TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ. İLKLERE İMZA ATAN MUHTAR ARI BU DEFA MUHTARLIĞA KORO KURARAK BİR İLKE İMZA ATTI.

KONSERE VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ.

ŞEKER Mahallesinin ŞEKER Korosuna ŞEKER Aybala sunuculuk yaptı. Sunumuyla göz dolduran Aybala konuşmasında; senelerdir sunuculuk yaparım ilk defa böyle coşkulu bir konser gördüm. Sanatçılar TRT sanatçısı gibi dedi.

Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde verilen konsere, protokol üyeleri ve çok sayıda izleyici katıldı. Salon hınca hınç doluydu.

Şef Mehmet Özel yönetiminde verilen konserde, bir koro bir solo olarak birbirinden güzel eserleri yorumlayan sanatçılar izleyenleri büyüledi. Şef Mehmet Özel hem sazıyla hem sözüyle hem ekibiyle muhteşemdi.

Türküler yüreğimizin dili, başımızın sevda yelidir. Anadır, Babadır kardeştir Türküler diyerek bir şiirle söze başlayan Şeker Koronun kurucusu, Şeker Mahallesi Muhtarı Canan ARI Konuşmasında;

Şefimiz Mehmet ÖZEL yönetiminde, Türk Halk Müziği koromuzun söylediği, birbirinden güzel eserleri değerli Eskişehirli hemşerilerimizle buluşturduk. Şeker Mahallemizin Şeker sakinlerine ve değerli Eskişehirli hemşerilerimize ilgilerinden ve kültüre ve sanata verdiği önemden dolayı teşekkür ediyorum ayrıca Bugün 29 Ekim Buram buram Tarih kokan İstanbul’umuzun fethi kutlu olsun. Sadece bu coğrafyanın değil İnsanlığın umudu gençler bu aziz medeniyeti en güçlü şekilde yarına taşıyacaktır.

Bugün bu konserde emeği geçen şefimiz Mehmet Özel’e ve değerli ekibine, koro Başkanımız Erol Aycan’a, sunucumuz Şeker Aybala’ya ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Dedi.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024