Birlik Vakfı yeni dönem derslerine başlıyor - Eskişehir Haber

Eskişehir Kültür-Sanat

Birlik Vakfı yeni dönem derslerine başlıyor

Birlik Vakfı yeni dönem derslerine başlıyor
Yayınlama: 2 Ekim 2021 Cumartesi
A+
A-

Eskişehir Birlik Vakfı’nın yıllardır süregelen Pazartesi Konuşmaları başlıyor.

Eskişehir Birlik Vakfı’nın, üniversitelerimizin saygın akademisyenlerini konuk ettiği Pazartesi Konuşmaları 04 Ekim Pazartesi günü vakıf binasında başlayacak. Birlik Vakfı pandemi döneminde canlı yayınlar ile konferanslarına devam etmişti. Yeni normal döneminde yüz yüze konferans programlarına devam edecek. Yeni dönemin ilk konferansını Sakarya Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel “Türkiye’de Göçmen Algısı” konusu ile gerçekleştirecek.

Prof. Dr. Yusuf ADIGÜZEL Kimdir?

Prof. Dr. Yusuf ADIGÜZEL 1973’te Adana Kozan’da doğdu.

1995’te Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi, Basım ve Yayımcılık Bölümü’nü bitirdi.

1998’de Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisansını, 2004 yılında doktorasını tamamladı. 2012’de Sosyal ve Beşerî Bilimler alanında Doçent, 2018’de profesör oldu.

Eylül 2012-Şubat 2020 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünde öğretim üyesi olarak görev yaptı. Halen Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı ve Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesidir. İletişim, Göç, Yurtdışındaki Türkler, Kent, Sivil Toplum ve Gönüllük alanlarında akademik çalışmalarını sürdürmektedir. Adıgüzel, evli ve üç çocuk babasıdır.

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024