Sivrihisar Hava Gösterileri BU YIL SEYİRCİSİZ GERÇEKLEŞECEK - Eskişehir Haber

Eskişehir Kültür-Sanat

Sivrihisar Hava Gösterileri BU YIL SEYİRCİSİZ GERÇEKLEŞECEK

Sivrihisar Hava Gösterileri BU YIL SEYİRCİSİZ GERÇEKLEŞECEK
Yayınlama: 7 Eylül 2021 Salı
A+
A-



SHG Airshow 2021 / Sivrihisar Hava Gösterileri , salgın hastalık sebebiyle bu sene de “SEYİRCİSİZ” olarak TV ve Sosyal Medya kanallarında, 12 EYLÜL 2021 Pazar günü SAAT 13.00 de başlamak üzere “CANLI YAYINLANIYOR”…
 
Sivrihisar Havacılık Merkezi (Eskişehir) , Necati Artan Tesisleri’nde, 12 Eylül 2021 tarihinde düzenlenecek SHG Airshow 2021 / Sivrihisar Hava Gösterileri, geçen sene tüm dünyaya naklen yapılan CANLI YAYIN ile 4,5 milyondan fazla seyirciye ulaşmıştı. Bu sene bu rakamın ikiye katlanması bekleniyor !
 
SHG Airshow 2021 / Sivrihisar Hava Gösterileri’nin en büyük misafiri Şanlı Hava Kuvvetlerimizin Hava Gösteri Ekibi TÜRK YILDIZLARI…!
 
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Paraşüt Takımı ile Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı’na bağlı Paraşüt Ekibi de heyecan verici paraşüt atlayışları ile ilk defa organizasyonda yer alıyorlar.
 
Jandarma Genel Komutanlığı Havacılık Başkanlığı, “Jandarma Çelik Kanatlar Uçuş Gösteri Ekibi” ve Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı’na bağlı helikopter gösteri ekipleri, geçen sene olduğu gibi bu sene de nefes kesen gösterileriyle SHG Airshow 2021 / Sivrihisar Hava Gösterileri’nde yer alıyorlar.
 
Üç yıl aradan sonra, TUSAŞ’ın geliştirdiği eğitim uçağı HÜRKUŞ, yine Sivrihisar Hava Gösterileri’nde özlenen yerini alıyor.
 
Türkiye’nin “Uçan Müzesi” ,  M.S.Ö. Hava ve Uzay Müzesi’nin envanterinde olan bütün “TARİHİ” hava taşıtları Sivrihisar Hava Gösterileri’ne katılıyor. Ülkemizin uçar durumdaki en “yaşlı” tayyaresi DC-3 "Turkish Delight" , II. Dünya Savaşının efsane avcı uçağı P-51D Mustang "Ferocious Frankie", T-6 G Texan “Happy Hour” , “Antonov An-2 ve Boeing Stearman A-75 uçaklarına, bu sene İLK defa gökyüzü sevdalıları ile buluşacak olan Vietnam Gazisi UH-1H helikopteri de ilave oluyor.
 
Dünyaca ünlü yabancı pilotların yapacağı birbirinden heyecanlı ve adrenalin dolu uçuşlar ile Ankara Model Uçak Kulübü’nün gösterisi de Sivrihisar Hava Gösterileri 2021’de yer alacak.
 
Milli Akrobasi Pilotumuz Ali İsmet Öztürk ‘ün jübile uçuşunu gerçekleştireceği efsane akrobasi gösterisi canlı yayın ile Sivrihisar Hava Gösterileri 2021’e yine damga vuracak.

Bunlara ilave olarak; canlı yayında yapılan röportajlar gösterilere renk katacak.
Sivrihisar Hava Gösterileri’nin resmi web sayfası “www.shgairshows.com” şeklinde.
 
Müthiş Gösteri, 12 Eylül Pazar günü / saat 13.00’de başlayacak ve “Canlı Yayın” ile uydu üzerinden “ÜCRETSİZ” olarak dileyen tüm TV kanallarına aktarılacak. “SHG Airshow 2021, 12 Eylül / Gösteri Programı & Yayın Akışı” bu bildirgenin ekinde yer almaktadır.

GÖSTERİ PROGRAMI

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024