Espark, Eskişehir Kahve Festivali’ne Ev Sahipliği Yapıyor - Eskişehir Haber

Eskişehir Kültür-Sanat

Espark, Eskişehir Kahve Festivali’ne Ev Sahipliği Yapıyor

Espark, Eskişehir Kahve Festivali’ne Ev Sahipliği Yapıyor
Yayınlama: 24 Ağustos 2021 Salı
A+
A-



Eskişehir’in buluşma noktası Espark Alışveriş Merkezi, 28-29-30 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan Eskişehir Kahve Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Yerel kahve dükkanlarının yanı sıra ulusal ve uluslararası pek çok markayı da ağırlayacak festival kapsamında ücretsiz kahve tadımları, interaktif atölyeler, seminerler, barista şovları, sahne performansları ve konserler katılımcılarla buluşacak.

Eskişehir’in yaşam ve cazibe merkezi Espark Alışveriş Merkezi, Ağustos ayının sonunda ev sahipliği yapacağı festival için hazırlıklarını yapıyor. Türkiye’nin en büyük konsept festivallerinden biri olma hedefiyle yola çıkan Eskişehir Kahve Festivali, 28-29-30 Ağustos tarihlerinde Espark açık otopark alanında koronavirüs ve hijyen önlemleri alınarak gerçekleştirilecek. Espark’ın da ana sponsoru olduğu festivalin çok sayıda katılımcıyla The Merlot Hotel'de düzenlenen tanıtım toplantısıyla etkinlik takvimi paylaşıldı. Geleneksel Türk kahvesinin öncüleri, mikro kavurucular, yeni nesil nitelikli kahve akımının bilinen en iyi temsilcileri, makine ve ekipman tedarikçileri ve kahve sektörünün profesyonelleri Eskişehir Kahve Festivali kapsamında Eskişehir’de ilk kez bir araya gelecek. Festival kapsamında ücretsiz kahve tadımları, interaktif atölyeler, seminerler, barista şovları, sahne performansları ve konserler katılımcılara eşsiz bir deneyim yaşatacak.

“Gelenekten geleceğe” mottosuyla Eskişehir Kahve Festivali!
Yerel kahve dükkânlarının yanı sıra ulusal ve uluslararası çapta yaklaşık 80 sektörel markanın yer alacağı festivalde, birbirinden farklı etkinlikler katılımcıları bekliyor. Hem deneyimle hem de eğlenceyle dolu geçecek festival önemli isimlerin konserlerine de ev sahipliği yapacak. Proje koordinatörlüğünü Ahmet Can Ademir’in yaptığı festivalde, Bülent Ortaçgil, Aylin Aslım, Şanışer, Sokrat ST., Mert Şenel, Bağzıları, Yasir Miy ve Çağan Şengül gibi ünlü isimlerin konserleri ile Eskişehirliler eğlenceye doyacak.

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024