GENÇLERİN SESİ GELECEĞİN SESİ - Eskişehir Haber

Eskişehir Kültür-Sanat

GENÇLERİN SESİ GELECEĞİN SESİ

GENÇLERİN SESİ GELECEĞİN SESİ
Yayınlama: 19 Mayıs 2021 Çarşamba
A+
A-

Odunpazarı Kent Konseyi ve Bilecik Kent Konseyi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ’’Gençlerin Sesi Geleceğin Sesi’’ genç solistler şarkı yarışması düzenliyor.

Başvuruların Online olarak yapıldığı yarışmaya, 16-22 yaş arası daha önce herhangi bir ses/müzik yarışmasında dereceye girmemiş gençler, çektikleri videoları okkgeleceginsesleri@gmail.com  adresine mail yoluyla göndererek katılabiliyorlar.  Yarışma jürisinde ise ünlü sanatçı Fedon, Mithat Körler, Özgecan Üçkaya, Ali Rıza Saltık, Esra Koç ve Sibel Demir bulunuyor.  22 Mayıs Cumartesi gününe kadar başvuru kabul edilen yarışmanın 6 finalisti 23 Mayıs Pazar Günü Odunpazarı Kent Konseyi instagram sayfasından yayınlanacak. Final programı ise belirlenecek bir tarihte 23 Nisan’da gerçekleştirilen Çocuk Solistler yarışması finali ile birlikte yüz yüze, jürinin orkestra eşliğinde adayları dinlediği bir etkinlik ile gerçekleştirilecek.

Yarışma hakkında konuşan Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumruşunları söyledi ; ’’23 Nisan ve 19 Mayıs’ta düzenediğimiz bu etkinlikler sayesinde, uzun süredir evlerinde kalmak durumunda kalan çocuklarımız ve gençlerimiz yeteneklerini sergileme  imkanı buluyorlar. Ülkenin geleceği olan çocuklarımız ve gençlerimiz böylece özgüven kazanmış oluyorlar.  Amacımız çocuklarımızı ve gençlerimizi yarıştırmaktan ziyade onlara bu sıkıntılı günlerde sosyal aktivite ortamı yaratmak.Yarışmalara katılma özgüvenini gösteren tüm kardeşlerimiz bizler için kazanan durumundadır.  Bilecik Kent Konseyi ile yaptığımız iş birliği sayesinde Bilecik ve Eskişehir’li gençlerimiz de birbirini tanıma imkanı bulacak. Gençlerimizin performans videolarını bekliyoruz , yarışmada bizlere jüri üyesi olarak destek olan değerli sanatçılarımıza teşekkür ederiz.  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Bizlere bu bayramı armağan eden, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle anıyoruz. ’’ 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024