Anadolu’da “Türk Dünyası’nda Ramazan” paneli - Eskişehir Haber

Eskişehir Kültür-Sanat

Anadolu’da “Türk Dünyası’nda Ramazan” paneli

Anadolu’da “Türk Dünyası’nda Ramazan” paneli
Yayınlama: 20 Nisan 2021 Salı
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM) tarafından düzenlenen Türk Dünyası’nda Ramazanpaneli, 20 Nisan Salı günü saat 14:00’da çevrim içi olarak gerçekleştirilecek. Türk Topluluklarındaki benzer, ortak ve farklı uygulamaların tespiti açısından büyük önem arz eden panelde, Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haci Ömer Özden, Fatih Sultan Mehmet Vakfı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Suphi Saatçi, Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Polat ve Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökçe Yükselen Peler konuşmacı olarak yer alacak.

Yöneticiliğini TÜDAM Müdürü Prof. Dr. Kemal Polat’ın yapacağı panelde Türkiye, Kerkük, Kırgızistan ve Kıbrıs’ta Ramazan etkinlikleri fotoğraf, video ve çeşitli görsel materyaller eşliğinde anlatılacak. Böylece Ramazan’ın Türk Dünyası ve Anadolu’da nasıl karşılandığı ve değerlendirildiği karşılaştırılmış olacak.

Panele dileyen herkes Zoom üzerinden (Meeting ID: 99903246581 password: Ramazan) ve eş zamanlı olarak Anadolu Üniversitesi Resmi Youtube kanalından ( http://ana.do/2WR) katılım sağlayabilecek.

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024