YENİ DÖNEM KURS KAYITLARI BAŞLIYOR - Eskişehir Haber

Eskişehir Kültür-Sanat

YENİ DÖNEM KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

YENİ DÖNEM KURS KAYITLARI BAŞLIYOR
Yayınlama: 1 Nisan 2021 Perşembe
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri’nde yeni dönem kurslar için kayıtlar başlıyor. 157 kontenjan ile açılacak 19 kurs, pandemi dolayısıyla kısıtlı kontenjanda ve koronavirüs önlemleri çerçevesinde açılacak.

Tepebaşı Belediyesi, her yıl on binlerce kişinin faydalandığı ve 3 noktada hizmet veren Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Gençlik Merkezleri tarafından gerçekleştirilecek yeni dönem için kayıtlar 4 Nisan Pazar günü saat 13.00’te online olarak alınacak. Yüz yüze gerçekleştirilecek kurslar için eğitim salonları, sosyal mesafe kurallarına göre düzenlendi.

19 kursa kayıt yaptırılabilecek

19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek kurslar arasında temel bateri, resim, sabundan çiçek yapımı ve İngilizce başlangıç yer alıyor.

29 Ekim Gençlik Merkezi’nde ise temel oyunculuk, İspanyolca, İngilizce speaking A1-A2, psikolojik farkındalık ve kişisel gelişim, photoshop – illüstratör, programlamaya giriş, uzun sap bağlama 1. grup, uzun sap bağlama 2. Grup ve gitar kursları gerçekleştirilecek.

2 Eylül Gençlik Merkezi de beden eğitimi (kadın), uzun sap bağlama, masa tenisi, tiyatro, astronomi ve model uçak (teorik-pratik) kurslarına ev sahipliği yapacak.

Kayıtta Dikkat Edilecekler

Kurs kayıtları 4 Nisan 2021 Pazar 13.00’te online olarak alınacak ve kayıt linki aynı gün sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılacak.

Kurs kontenjanları ve alanları, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde planlandı. Her kursiyerin 1 kursa kayıt hakkı bulunurken, 1’den fazla kursa kayıt yaptıranların başvuruları geçersiz sayılacak. Online kayıt sebebiyle kontenjandan fazla kayıt olması halinde ilk kayıt yaptıranlar hak sahibi olacak. Kesin kurs listesi kayıtlardan 1 gün sonra yine Gençlik Merkezleri’nin sosyal medya hesaplarından duyurulacak. Yetkililer ayrıca temel bateri kursunda bir çift bagetin, masa tenisi kursunda raket ve topların, model uçak kursunda ise model uçak malzemelerinin katılımcılar tarafından getirilmesi gerektiğini belirtti.

Ayrıca uzun sap bağlama ve gitar kursu için katılımcıların kendi enstrümanlarını getirmesi gerekiyor. Programlamaya giriş ve photoshop-illustrator derslerine katılımcıların kendi bilgisayarlarıyla katılması ve programların bilgisayarlarında programların bulunması gerekiyor.

Kurslar hakkında bilgi sahibi olmak ve kayıt linkine ulaşmak isteyen gençler; facebook, twitter ve instagram üzerinden “esktgm” hesaplarını takip edebiliyor.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024