ALPU’YA 2. ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İSTASYONU - Eskişehir Haber

Eskişehir Sağlık

ALPU’YA 2. ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İSTASYONU

ALPU’YA 2. ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İSTASYONU
Yayınlama: 4 Ocak 2023 Çarşamba
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Uğur Bilge ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr.Veli Görkem Pala; Alpu ilçesine ziyarette bulundu. 

Geçtiğimiz 30 Aralık 2022’de hizmete giren Alpu’nun ikinci; Eskişehir’in de 42. Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu olan Alpu-2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda incelemelerde bulunan Prof.Dr.Bilge; 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sağlayacak olan ikinci bir Ambulans ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun Alpu için çok önemli olduğuna dikkat çekti. Özellikle mevsimlik tarım işçilerinin bölgeye gelmesiyele hasta ve vaka yoğunluğunun arttığının altını çizen İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Uğur Bilge bu önemli hizmetin sağlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek hayırlara vesile olmasını temenni etti. Prof.Dr.Bilge ve Başhekim Dr.Veli Görkem Pala; Alpu 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetlerini de ziyaret etti ve personelleri ile görüştü. 

Daha sonra Alpu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Yasemin Sağlan ile birlikte Alpu Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden Bilge ve Pala; burada hastalarla yakından ilgilendi. İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Uğur Bilge; acil servise gelen hastaları bizzat muayene ederken; hasta ve hasta yakınlarının talep, görüş ve önerilerini de dinledi.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024