MOBİL KETEM TIR ZİYARETİ - Eskişehir Haber

Eskişehir Sağlık

MOBİL KETEM TIR ZİYARETİ

MOBİL KETEM TIR ZİYARETİ
Yayınlama: 10 Kasım 2022 Perşembe
A+
A-

Eskişehir Valiliği himayesinde,  yürütülmekte olan Mobil KETEM Destek Projesi kapsamında Odunpazarı İlçe Sağlık Müdürlüğünce 01.11.2022 tarihi itibariyle Organize Sanayi yerleşkesinde bulunan Sarar Giyim Tekstil Sanayi ve Ticaret Fabrikasında hizmet veren tüm çalışanlara yönelik Kanserde Erken Teşhis ve Tarama hizmetlerimiz başlatıldı.

 

09.11.2022 tarihinde İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Uğur BİLGE, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Erdinç ÖZKURT, İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Sayın Kadir Ayberk KARAGÖZ ve Sarar Fabrikası Protokol Müdürü Sayın Alaaddin ÇOBAN halen faaliyetlerine devam etmekte olan KETEM tırımızda verilen hizmetleri yerinde görmek değerlendirmek amacıyla ziyarette etti. Dr Bilge: “Kanser tarama hizmetlerimiz KETEM tırımız da faaliyet vermekte olup tarama kriterlerine uyan 340 kişinin taranması planlanmıştır ve diğer kurum ve bölgelerde de taramalarımız devam edecek” dedi. Burada işçilerin sorularını da yanıtlayan Dr Bilge, çalışanlara sağlıklı yaşam ve taramaların önemi hakkında bilgilerde verdi. Ayrıca gelen öneri ve talepleri de değerlendirdi.

Sarar şirketinde Sarar Grup Resmî İlişkiler ve Protokol Müdürü Alaattin Çoban  “Başta sağlık il müdürüm olmak üzere, bütün yöneticilere çalışanlarımıza verdikleri değerden dolayı çalışanlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024