Sağlık Müdürü Bilge’den, Mahmudiye, Çifteler, Han İlçelerine Ziyaret - Eskişehir Haber

Eskişehir Sağlık

Sağlık Müdürü Bilge’den, Mahmudiye, Çifteler, Han İlçelerine Ziyaret

Sağlık Müdürü Bilge’den, Mahmudiye, Çifteler, Han İlçelerine Ziyaret
Yayınlama: 7 Aralık 2021 Salı
A+
A-

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge Mahmudiye, Çifteler ve Han İlçelerin deki Sağlık Kuruluşlarını ziyaret ederek inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Mahmudiye, Çifteler ve Han İlçelerindeki Sağlık Kuruluşlarını ve İlçe Devlet Hastaneleri ile birlikte Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını inceleyerek hastane Başhekimlerinden ve Hastane Müdürlerinden bilgiler aldı. Hastanelerdeki acil servisleri ve yatarak tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastalarla sohbet edip,  Covid-19 Hastalığı hakkında bilgiler veren Bilge; Son zamanlarda vakalarda artış olduğunu bu nedenle kış mevsimiyle birlikte tedbirlerin sıkılaştırılması gerektiğini belirtti. Kapalı ortamlarda daha fazla vakit geçireceğimizden dolayı maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalıyız. Halkımız aşı olmayı ihmal etmemeli ve mRNA aşısı olmuş, üzerinden 6 ay zaman geçmiş 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımız hatırlatma dozunu istedikleri aşı türünden yaptırabilirler dedi.

Müdür Prof. Dr. Uğur Bilge; İlçelerdeki hizmet binalarının fiziki şartlarıyla birlikte kullanılan tıbbi cihazlara da bakıp, daha önce tespit edilen eksik ve noksanların giderilmesi aşamalarını yerinde gördü

Ziyarette İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge’ye Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcıları Uzm. Dr. Fatih Torlak ve İsa Melih Batur eşlik etti.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ve beraberindeki heyet İlçelerdeki sağlık kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerin akabinde Han Kaymakamı Hakan Başoğlu ve Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024