Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge İlçe Gezilerine devam ediyor - Eskişehir Haber

Eskişehir Sağlık

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge İlçe Gezilerine devam ediyor

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge İlçe Gezilerine devam ediyor
Yayınlama: 13 Eylül 2021 Pazartesi
A+
A-

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Uğur Bilge Alpu, Beylikova, Mihalıççık İlçelerin deki Sağlık Kuruluşlarına yaptığı ziyarette inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Alpu, Beylikova, Mihalıççık ve Alpu’ya bağlı Osmaniye mahallesindeki Sağlık Kuruluşlarını ve İlçe Devlet Hastaneleri ile birlikte İlçelerdeki Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını inceleyerek hastane Başhekimlerinden ve Hastane Müdürlerinden bilgiler aldı. Hastanelerdeki acil servisleri ve yatarak tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.     Hastalarla sohbet edip,  Covid-19 Hastalığı hakkında bilgiler veren Bilge; Covid-19 aşısının önemine vurgu yaparak bütün vatandaşlarımızın tüm aşılarını tamamlamalarını istedi.

 Prof. Dr. Uğur Bilge; Alpu’da hizmet veren Mobil Kanser Tarama Aracına yaptığı ziyarette hastalara geçmiş olsun dileklerini iletip şifalar diledi. Sunulan sağlık hizmetleri hakkında memnuniyetlerini dile getiren hastalar Bilge’ye teşekkür etti. Burada ki hastalarla yapmış olduğu sohbette de Covid -19 hastalığı ve Covid-19 aşısı hakkında endişeleri olan vatandaşların endişelerini giderdi.

Müdür Prof. Dr. Uğur Bilge; İlçelerdeki hizmet binalarının fiziki şartlarıyla birlikte kullanılan tıbbi cihazlara da bakıp, daha önce tespit edilen eksik ve noksanların giderilmesi aşamalarını yerinde gördü.

Ziyarette İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Uğur Bilge’ye Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı Melek Zeytin, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Ahmet Mamur eşlik etti.

Müdürümüz Prof. Dr. Uğur Bilge ve beraberindeki heyet İlçedeki sağlık kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerin akabinde Beylikova Belediye Başkanı Özkan ALP’e nezaket ziyaretinde bulundu.

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024