Sağlık Bakanı Koca açıkladı. Güvenle eski günlerimize dönmek için 3 şart - Eskişehir Haber

Eskişehir Sağlık

Sağlık Bakanı Koca açıkladı. Güvenle eski günlerimize dönmek için 3 şart

Sağlık Bakanı Koca açıkladı. Güvenle eski günlerimize dönmek için 3 şart
Yayınlama: 10 Haziran 2021 Perşembe
A+
A-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu toplantısı sonrası 'güvenle eski günlerimize dönmek için' aşı toplumsal bağışıklık ve salgın kontrolünün sağlanması gerektiğini ifade etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığındaki Koronavirüs Bilim Kurulu toplandı. Toplantının ardından Fahrettin Koca açıklamaya yaptı.

Koca'nın açıklamaları şu şekilde;

Bilim Kurulumuzun aşılama programımız ve yerli aşı çalışmalarını ele aldığı son toplantısı ile ilgili sizleri bilgilendirmek için huzurlarınızdayım. Gördüğünüz gibi artık sizlere hangi kısıtlamaların uygulanacağı, hangi tedbirlerin alınacağı telkinleri için değil, normalleşmeyi daha hızlı ve güvenli nasıl sağlayacağımız ile ilgili bilgiler vermek için huzurlarınıza çıkıyorum.

Uzunca bir süreden beri hayatın her alanını kuşatmış bir mücadele veriyoruz. Artık gündemimiz aşı programı ile bağışıklığı elde ederek eski normallerimize en kısa sürede nasıl döneceğimizdir. Bu zor günler artık geride kalıyor. İşlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Büyüklerimizin ellerini doya doya öpeceğimiz, sevdiklerimizle kucaklaşacağımız, çekinmeden tokalaşacağımız günler yakın. El ele parklarda yürüyeceğimiz, tatili tatil gibi yapabileceğimiz, gündemimizi salgının değil bizim belirleyeceğimiz günlerin arifesindeyiz.

 

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024