Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge Hasta Ziyaretlerini Aksatmıyor - Eskişehir Haber

Eskişehir Sağlık

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge Hasta Ziyaretlerini Aksatmıyor

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge Hasta Ziyaretlerini Aksatmıyor
Yayınlama: 22 Aralık 2020 Salı
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge Koronavirüs teşhisiyle serviste ve Covid Yoğun Bakım Ünitesinde yatarak tedavileri devam eden hastaları ziyaret  etmeye devam ediyor.

Müdür Bilge ,Yunus Emre Devlet Hastanesi Acil Servis ,Göğüs Hastalıkları ve  Covid-19 hastalarının tedavi gördüğü servisleri ziyaretinde, karşılaştığı hasta ve hasta yakınlarına herhangi bir sorunları olup olmadığını sorarak geçmiş olsun dileklerini ileterek şifa diledi.  Servis ve yoğun  bakımda tedavilerine devam edilen  hastaların çoğunluğunu oluşturan 60 yaş  ve üstü  bireylere de özel ilgi göstererek,hasta ve yakınlarından tedavi süreçlerinin tamamlanmasıyla taburcu olmalarının akabinde kişisel hijyen , fiziki  mesafe  ve maske kurallarına uymaya devam etmelerini istedi. Hastane Başhekim Yardımcısı  Op.Dr.Ersin Işıldı’dan hastaların tedavi süreçleriyle ilgili bilgiler aldı. Servislerde görev yapan sağlık personelleriylede bir araya gelerek hatırlarını sorup, herhangi bir eksikliklerinin olup olmadığını sorarak kolaylıklar diledi.
Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge ziyaret hakkında yaptığı açıklama; Gerek sağlık çalışanlarımızı gerek yatan hastalarımızı ziyaret ederek moral ve motivasyon vermeye devam ediyoruz.Salgın devam ediyor  ve bu mücalede de herkese görev düşüyor.  Belirtilen kurallara uyalım. Özellikle bu süreçte mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayalım. Biz ne kadar hareketlerimizi kısıtlar, ne kadar az dışarıya çıkarsak, ne kadar yakın temastan uzak durursak o kadar virüsün yayılmasını engellemiş oluruz, ifadelerini kullandı.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024