OGM ORMANSPOR Sezon Hazırlıkları Başladı - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

OGM ORMANSPOR Sezon Hazırlıkları Başladı

OGM ORMANSPOR Sezon Hazırlıkları Başladı
Yayınlama: 14 Ağustos 2022 Pazar
A+
A-

​​​Profesyonel liglerde mücadele eden OGM Ormanspor Kadın ve Erkek Basketbol Takımlarımız geçtiğimiz yıllarda hem ligde hem de Avrupa'da yakalamış oldukları başarılarla göğsümüzü kabartmışlardı.

Takımlarımız bu yıl da hem ligde hem Avrupa'da başarılı sonuçlar elde edebilmek için yeni sezon hazırlıklarına başladılar.

2022-2023 Sezonunda Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan kadın takımımız yapılan antrenman ile yeni sezonu açtı. Ligin dışında bu sezon Eurocup'ta Ülkemizi D grubunda temsil edecek olan takımımız 27-28 Ekim tarihlerinde ilk maçlarını oynanacak. Geçtiğimiz sezon ligi üçüncü sırada bitiren takımımız güzel ve başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor.

2022-2023 Sezonunda Misli.com Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan Erkek Takımımız da yapılan antrenman ile yeni sezonu açtı. Düzenlenecek olan Federasyon Kupası nedeniyle lige daha erken başlayacak olan Erkek Basketbol Takımımız, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.Bununla birlikte her iki takımımız da hazırlık turnuvalarına katılarak lige daha fazla hazırlanma şansı yakalamış olacak​.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024