Eskişehirspor yeni sezonda maçlarını Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynayacak - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Eskişehirspor yeni sezonda maçlarını Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynayacak

Eskişehirspor yeni sezonda maçlarını Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynayacak
Yayınlama: 24 Haziran 2022 Cuma
A+
A-

Siyah Kırmızılı yönetim yeni sezon için loca ve kombineleri satışa çıkarmayı planlıyor. Bu kararın önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.


Maçlar Eskişehir Atatürk Stadyumunda oynanacak

2022-2023 futbol sezonunda 3. Lig’de mücadele edecek olan Eskişehirspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Siyah Kırmızılı yönetim yeni sezonda yüksek maliyetler nedeniyle maçları Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynamayı düşünmüyordu. Ancak Eskişehirspor, yeni sezonda da maçlarını Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynamaya karar verdi. Bu sebepten yönetim kombine ve loca satışları için girişimlere başladı.


Led ekranlarda da izlenebilecek

Eskişehirspor yönetim kurulu, geçtiğimiz akşam yaptığı toplantıda loca ve kombine fiyatlarını netleştirmek için fikir alışverişinde bulundu. Kombinelerde taraftarı zorlamayacak bir rakam belirlemek için çalışmalara başlayan yönetim, locada ise geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine cüzi bir miktarda tutacak. Yönetim kurulu, led ekranlara reklam vermek isteyen kurumlar için de ayrıca bir fiyat belirleyecek. Satışlar önümüzdeki günlerde kulüp tarafından duyurulacak.


Eski fiyatlar nasıldı

Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor yönetimi loca satışlarında cüzi bir miktar belirlemişti. A Kategorisi 50 bin, B Kategorisi 30 bin ve C Kategorisi ise 20 bin Türk lirasıydı. Kombine fiyatları ise 75 ve 275 Türk lirası arasında değişiyordu. Ancak sezonun ikinci yarısında yönetim aldığı karar doğrultusunda açıklama yaparak kale arkalarını kapatmış ve maraton alt ile batı VİP’yi taraftara açmıştı. Bu sezon ise yalnızca iki tribünde maçların izlenilmesi gündemde. 

'

Gönderen: eshaberci



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024