YÖNETİM BORCU AZALTACAK - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

YÖNETİM BORCU AZALTACAK

YÖNETİM BORCU AZALTACAK
Yayınlama: 17 Haziran 2022 Cuma
A+
A-

Yeni göreve gelen Eskişehirspor yönetimi öncelikli olarak kulübün borcunu azaltmak istiyor.  Borç 287 milyon 359 bin lira olarak açıklanırken,  ancak bu borç kur farkı nedeniyle şu anda 300 milyonu aştı. Yönetim ilk iş olarak daha önce görev yapmış ve kulüpten 33 milyon 508 bin lira alacağı bulunan eski başkan ve yöneticiler ile görüşerek alacaklarını sildirmenin yollarını arayacak.

Daha önce eski başkanlardan Osman Taş 4 milyona yakın alacağını silerek büyük bir katkıda bulunmuştu. 

YÖNETİM KARARLI

12 Haziran’da yapılan genel kurulda göreve gelen Eskişehirspor yönetimi kulübün borcunu azaltmak adına görüşmeler yapacak.  Bu konuda kararlı olan Mehmet Şimşek başkanlığındaki yönetim öncelikle olarak daha önce kulüpte görev yapmış ve 33 milyon 508 bin lira alacağı olan yöneticilerden işe başlayacak. 

300 MİLYONU AŞTI

Siyah Kırmızılı Kulübün toplam borcu 287 milyon 359 bin lira olarak belirlenmişti. Ancak bu borç kur farkı nedeniyle şu anda 300 milyonu aştı.  Eskişehirspor kulübünün en fazla borcu futbol ailesine bulunuyor. Futbol ailesine borcun 167 milyon 28 bin lira olduğu belirtildi. Bu borcun 130 milyon 757 bin lira futbolcu alacakları olarak gözüküyor. Menajerlere 18 milyon 326 bin lira, teknik direktör ve teknik direktör yardımcılarına 9 milyon 319 bin lira, kulüplere 8 milyon 257 bin lira, antrenörlere ise 366 bin lira borç var…

YÖNETİCİLER İLE GÖRÜŞÜLECECEK.

Toplamda bugüne kadar görev yapmış yöneticilerin kulüpten 33 milyon 508 bin lira alacağı bulunuyor. Yönetim öncelikli olarak borcu azalmak için bir ekip oluşturarak eki yöneticileri ziyaret edip borcu azaltma için görüşmeler yapacak. Eski yöneticilerden en çok alacaklı olan isim ise 12 milyon 241 Bin TL ile eski başkan Sinan Özeçoğlu. Ayrıca Mesut Hoşcan’ın ise 7 Milyon 500 Bin TL alacağı bulunuyor.  Yönetim kurulu daha çok alacağı 1 Milyon TL ve onun altında alacağı olan isimler ile tek tek görüşüp sildirmenin yollarını arayacak.

OSMAN TAŞ SİLMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon içinde Eskişehirspor eski Başkanı Osman Taş alacağı olan 2 milyon 200 bin lirayı sildi. Ayrıca Eskişehirspor’un Esstore’a olan 500 bin TL borcunu sildi. Esstore ve marka isim haklarını iade etti. Osman Taş siyah kırmızılı kulübe 4 milyona yakın bir rakamı silerek büyük bir katkıda bulunmuş ve başkan Mehmet Şimşek’de Taş’a teşekkür etmişti.

 

istikbalgazetesi

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024