ES-ES’TE BAKAN HEYECANI - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

ES-ES’TE BAKAN HEYECANI

ES-ES’TE BAKAN HEYECANI
Yayınlama: 8 Haziran 2022 Çarşamba
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu bugün ilimize geliyor. Saat 18.00’de  Es-Es tesislerinde yönetimi ziyaret edecek olan Bakan vereceği destekler merakla bekleniyor. Öte yandan Başkan Şimşek’de tesislere herkesi davet etti.

DAVET EDELMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir Ak Parti İl başkanı Zihni Çalışkan, Eskişehirspor Kulüp başkanı Mehmet Şimşek ve Eskişehirspor başkan vekili Erkan Koca Ankara’da Gençlik Ve Spor bakanı Muharrem Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret ederek Es-Es’le ilgili bilgi vererek Kasapoğlu’nu Eskişehirspor tesislerine davet etmişti.

SAAT 18.00’DE TESİSLERDE OLACAK

Bugün şehrimize gelecek olan Kasapoğlu önce Üniversitede bir etkinliğe katılıp ardından da saat 18.00’de Eskişehirspor tesislerine gelecek. Yönetim kurulu Bakan için hazırlıklarını tamamlarken, Es-Es içinde önemli müjdeler bekleniyor. 

ŞİMŞEK’DEN ÇAĞRI

Öte yandan Eskişehirspor başkanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından herkese çağrı yaparak “Çarşamba 18:00 tesislerde, Tüm şehre ve ülkeye BİZ bitti demeden bitmez demek için bekliyoruz.  Yaşasın Eskişehirspor” paylaşımı yaptı.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024