ÖNCELİK ALT YAPI TESİSLERİ - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

ÖNCELİK ALT YAPI TESİSLERİ

ÖNCELİK ALT YAPI TESİSLERİ
Yayınlama: 1 Haziran 2022 Çarşamba
A+
A-

Eskişehir heyetinin ziyaret ettiği Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun önümüzdeki hafta ilimize geleceği ve tesislerde alt yapı için söz vereceği öğrenildi. Öte yandan önceki ün Ankara’da sponsorluk için de görüşmelerin yapıldığı belirtildi.

BAKAN İLE GÖRÜŞME

Önceki gün AK Parti Eskişehir İl Başkanı Çalışkan Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Zihni Çalışkan’ın beraberindekiler ile birlikte ziyarette Eskişehirspor’a fayda sağlayabilecek talepleri dile getirdiği öğrenildi.

AK Parti Eskişehir İl Başkanının Vali Hanefi Demirkol tesislerinde daha önce yıkılan altyapı binasının yerine yenisinin yapılması adına talepte bulunduğu ve takımın isminin önüne isim sponsorluğu konusunu gündeme geldi.

PAYLAŞIM YAPTI

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ziyaret sonrasında kişisel sosyal medya hesabından “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Kasapoğlu’na ziyarette bulunduk. Bakanımızla öncelikle konumuz olan Eskişehirspor’umuzu ziyaret programını planladık. Değerli Bakanımıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.” paylaşımını yaptı.

ALT YAPI BİNASI NI AÇIKLAYACAK

Kasapoğlu ilimize yapacağı ziyarette öncelikle olarak yıkılan altyapı binasının yerine yenisinin yapılacağı müjdesini vereceği öğrenildi.  Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ne zaman Eskişehirspor’u ziyaret edeceği konusunda kesin bir tarih açıklanmazken, Kasapoğlu’nun Haziran ayı içerisinde kulübü ziyaret etmesi bekleniyor.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024