Özel Sporcular Down Sendrom Basketbol Mili Takımı, ESTÜ Basketbol Turnuvası’nı Ziyaret Etti - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Özel Sporcular Down Sendrom Basketbol Mili Takımı, ESTÜ Basketbol Turnuvası’nı Ziyaret Etti

Özel Sporcular Down Sendrom Basketbol Mili Takımı, ESTÜ Basketbol Turnuvası’nı Ziyaret Etti
Yayınlama: 31 Mayıs 2022 Salı
A+
A-

Dünya Şampiyonası Hazırlık Kampı için Eskişehir’de bulunan Özel Sporcular Down Sendrom Basketbol Mili Takımı, ESTÜ Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen Öğrenci Spor Etkinlikleri Basketbol Turnuvası’nı ziyaret etti. 27 Mayıs 2022 tarihinde yapılan  Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ile Mühendislik Fakültesi birincilik mücadelesi verdiği final maçını ziyaret eden özel sporcularla bir dostluk maçı da yapıldı. 

Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper Çabuk, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Usanmaz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Kaya ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Emre Çimen’in de katıldığı etkinlikte konuşan, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Eskişehir İl Temsilcisi Canan Dağaşan; “Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Down Sendrom Basketbol Milli Takım Kampı  Eskişehir de ilk defa ağırladık. 1 haftalık antrenman programları oldu. Eskişehir İl Temsilciliğine bağlı olarak yapılan programda her gün çift antrenman yaptılar ve sosyal etkinliğe katıldılar. Etkinliklerden biri de üniversitemizin Bahar Şenliği Basketbol Turnuvası. Havacılık ve Mühendislik fakültesi öğrencileri ile yapılan dostluk maçında özel sporcularımızın mutluluğu paha biçilemez” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, dostluk maçı sonrası Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu tarafından özel sporculara madalyalarının takdim edilmesi ile sona erdi.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024