ESTÜ Basketbol Turnuvası Sona Erdi - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

ESTÜ Basketbol Turnuvası Sona Erdi

ESTÜ Basketbol Turnuvası Sona Erdi
Yayınlama: 31 Mayıs 2022 Salı
A+
A-

ESTÜ Öğrenci Spor Etkinlikleri kapsamında 18 Nisan-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında üniversitemiz Fakülte ve Yüksekokulları öğrenci takımları arasında gerçekleştirilen basketbol turnuvası Mühendislik Fakültesinin  Şampiyonluğu ile sona erdi. Turnuvanın final maçına Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper Çabuk, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öznur Usanmaz ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Kaya da katıldı.

Turnuvaya Fen Fakültesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Porsuk Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan takımlar beş maç üzerinden yapılan fikstürde karşılaştılar. Grup maçları sonunda Finalde Fen Fakültesi ve Mimarlık ve Tasarım Fakültesi üçüncülük maçına çıkarken, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ile Mühendislik Fakültesi birincilik mücadelesi verdi. 27 Mayıs 2022 tarihinde yapılan final maçında Mühendislik Fakültesi müsabakayı kazandı ve turnuvada birincilik elde etti.

Mühendislik Fakültesi ile Spor Bilimleri Fakültesi 3 Haziran 2022 tarihinde saat 14:30’da Rektörlük Kupası için yarışacak.

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024