KALDI 3 GÜN.. - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

KALDI 3 GÜN..

KALDI 3 GÜN..
Yayınlama: 24 Mayıs 2022 Salı
A+
A-

27 Mayıs Cuma günü çoğunluk sağlanır ise yapılacak olan Eskişehirspor Genel Kurulu için sessiz bekleyiş devem ediyor. Şu ana kadar hiçbir aday çıkmazken. Mevcut yönetimin yeniden yoluna devam etmesi bekleniyor. Öte yandan başkan Mehmet Şimşek bugün saat 11.00’de tesislerde basın toplantısı yaparak ligi değerlendirip, son durum hakkındı bilgiler verecek. Şimşek’in bugünkü toplantıda yeniden aday olup olmayacağını açıklaması bekleniyor. 

CUMA GÜNÜ YAPILACAK

Eskişehirspor’da genel kurul için artık geri sayım başladı.  Kongre 27 Mayıs Cuma günü saat 18.00’da Olağan Mali, saat 19.00’da ise Olağanüstü Seçimli Genel Kurul yapılacak. Eğer 27 Mayıs’da çoğunluk sağlanamaz ise ikinci toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Haziran’da aynı saatlerde Hasan Polatkan Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

KİMSEDEN SES YOK

Her Eskişehirspor genel kurullarında olduğu gibi Cuma günü yapılacak olan kongre öncesinde ortaya isimler atılsa da şu ana kadar adaylık için kimseden ses yok. Mevcut yönetim ise eğer aday çıkarsa görevi bırakmaya hazır. Bu konuda daha önce de açıklama yapan ve özellikle de transfer tahtasını açabilecek aday var ise görevi bırakamaya hazır olduklarını yönetim bekleyişini sürdürüyor.

BAŞKAN KONUŞACAK

Öte yandan kulüp başkanı Mehmet Şimşek bugün saat 11.00’de tesislerde basın toplantısı yapacak. Göreve geldikleri günden bu yana yaptıklarını anlatacak olan Şimşek’in ayrıca kongre ile ilgili de önemli açıklamalar yapması bekleniyor. Sponsorluk içinde bazı görüşmeler yapan Şimşek’in bu konu hakkında da bilgi vereceği öğrenildi. Başkan Mehmet Şimşek yeniden aday olup olmayacağını da bugün açıklayacak.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024